Hiroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov

La Brasov avem de toate: ploi, soare, zapada, inghet si dezghet de mai multe ori pe timpul iernii, zapada in mai sau tentativa de primavara in februarie. Nu stiu ce se intampla cu vremea, dar stiu ca trebuie sa fim pregatiti pentru orice. Poate de aceea sunt la cautare cele mai bune solutii de hidroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov.

De ce hidroizolatii lichide?

Hidroizolatiile lichide se aplica prin pulverizare si creaza o bariera etansa din spuma care in cateva ore se transforma intr-un sistem izolator permanent. Denumite si izolatii cu membrana lichida (100% poliuree), acestea au devenit prima alegere a celor care doresc o hidroizolatie eficienta si pe termen lung.

Daca esti in cautare de hidroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov sa stii la noi in urbe exista o firma care a brevetat un sistem de aplicare a izolatiei. Iata ca lucrurile importante nu se intampla doar in Bucuresi, Cluj sau Timisoara, orase cu care noi ne comparam mereu.

Hidroizolatii piscine

Hidroizolatii piscine Brasov

Uite o metoda eficienta pentru hidroizolarea piscinelor: membrala lichida cu poliuree. Materialul adera pe orice suprafata (beton, ceramica, metal, lemn) si poate fi aplicat atat pe suprafete plane cat si pe suprafete curbe sau neregulate. Aplicarea prin pulverizare creaza o bariera etansa, rezistenta si stabila.

Hidroizolatii terase si balcoane

Hidroizolatii piscine Brasov

Protejarea teraselor si balcoanelor impotriva infiltratiilor este „floare la ureche” cu ajutorul poliureei. Mai mult decat atat, acest tip de hidroizolatie este unul prietenos cu mediu si cu noi cei care petrecem timp pe aceste suprafete. Disponibile in multe variante de culori si antiaderente, hidroizolatiile lichide cu uree sunt o alegere inteleapta.

Daca esti in cautare de hidroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov inseamna ca esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste hidroizolarea de terase si fundatii.

Hidroizolatii fundatii

Hidroizolatii fundatii Brasov

Fundatia unei case trebuie sa fie mai mult decat trainica, trebuie sa fie si bine hidroizolata. Infiltratiile de apa pot pune in pericol atat structura cat si lucrurile de depozitate in beciuri. Sistemul de hidroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov protejeaza cladirile impotriva apei, mai ales acolo unde panza freatica este la mica inaltime. Fundatiile sunt astfel protejate si de condens, umiditate si mucegai.

Hidroizilatii acoperisuri Brasov

Hidroizolatii acoperisuri Brasov

Poliurea sau membrana lichida este ideala pentru hidroizolatia acoperisului. Pe langa faptul ca tin umezeala la distanta, aceasta creaza si o bariera termica si fonica eficienta. Si pentru ca in ultimul timp interesul pentru acoperisuri verzi este in crestere, pentru constructia acestora, e nevoie de sisteme de hidroizolatii cu spuma poliuretanica Brasov. Acestea sunt o baza solida, sigura si eficienta pentru constructia de acoperisuri verzi.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.