Obiecte sanitare pentru bai minimaliste

Chiar daca stilul minimalist si-a mai pierdut din adepti, in bai, mai ales atunci cand vorbim de obiecte sanitare, el ramane prezent. Stilul cu pricina iti permite o amenajare aerisita si functionala iar paleta de obiecte sanitare usor de gasit fizic dar mai ales online vine sa iti sustina alegerile.

Cum alegi cada sau dusul, lavoarul, vasul de toateleta sau bideul? Cum creezi armonie intre aceste obiecte sanitare necesare in baie? Cum fructifici spatiul?

Azi m-am horatat sa iti las aici niste idei care iti pot fi de folos.

Obiecte sanitare din aceeasi colectie

Cu putina imaginatie poti impleti stilul minimalist cu stilul natural si obtii o baie moderna, o baie care impresioneaza prin texturi si obiecte sanitare de mici dimensiuni.

obiecte sanitare baie minimalista

Observa cu atentie cum materialele reci, si aici ma refer la gresie si faianta, s-au combinat cu cele calde, si aici ma refer la blatul pentru lavoare, peretele texturat si parchet. Totul este gandit pentru a ocupa spatiu putin fara a scapa din vedere aspectul practic sau estetic.

obiecte saniatre baie

Iata un exemplu de baie moderna cu accente minimaliste si naturale. S-au ales obiectele sanitare de mici dimensiuni, jocuri de lumini, polite discrete si oglinzi pentru profunzime. S-a ctreat un spatiu care pare mai mare decat este in realitate.

O sa spui ca am ales bai sufient de spatioase si care permit un design versatil. Ce zici de baia de mai jos? 🙂

obiecte sanitare bai foarte mici

Iata cum intr-o baie extrem de mica au incaput si obiectele sanitare, si spatii de depozitare si masina de spalat. Iata cum un vas de toaleta incastrat a oferit posibilitatea adaptarii spatiului superior in dulap. Cu putina imaginatie sau sfaturi de la specialisti, toti putem avea o baie functionala si estetica. Totul este integrat armonios.

sanitare baie

Iata inca un exeplu! Si nici nu au optat pentru clasicul alb. Au ales obiecte sanitare cu forma rotunjita. Alegerea vasului wc si a bideului nu au fost intamplatoare. Suspendate, ele ocupa mai putin spatiu. Lavoatul este si el in forma rotunjita, alungita pentru a crea ideea de continuitate. Se poate crea o baie superba, minimalista si in apartamentele noastre care se bucura de doar cativa metri patrati in ceea ce priveste spatiul intim.

obiecte sanitare pentru bai mici

Daca iti place stilul minimalis, proaspat si curat, pe langa alegearea de obiecte sanitare ovale sau cu forme rotunjite, e nevoie sa nu lasi la vedere toate prosusele de igiena din baie: periute de dinti, sampoane, geluri de dus si tot felul de recipiente. Ascunde tot!

Alege o savoniera eleganta, o floare sau o sticla colorata pe post de vaza si creaza o atmosfera calda, primitoare. Nimic mai mult. Minimalist.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.