Mai mult decat DDD Brasov

Oricata curatenie ai face, tot exista riscul unei infestari cu ceva gandaci, cei mai comuni fiind gandacii de bucatarie. Oricate solutii ai cauta pe internet, sa stii ca sunt slabe sanse sa scapi, ba din contra, timpul s-ar putea sa te coste si sa te trezesti cu mai multi. Nu are sens sa te chinui, cheama o firma specializata in servicii DDD Brasov si te va scapa imediat de oribilele insecte.

De ce sa apelezi la serviciile DDD:

  1. Pentru ca o firma specializata in servicii de dezinfectie are produse dedicate fiecarui daunator in parte;
  2. Pentru ca au oameni specializati care stiu si cum sa foloseasca solutiile respective pentru a fi eficiente fara a produce efecte asupra mediului sau locatarilor;
  3. pentru ca ai garantie (in cazul unei nereusite, firma va presta gratuit pana la eliminarea daunatorilor);
  4. pentru ca gandacii depun oua in cele mai ascunse si intunecoase locuri;
  5. pentru ca este mai ieftin.

Cei care stau la casa sunt mai expusi rozatoarelor decat cei care locuiesc la bloc. Pe cat par de simpatici, soriceii nu sunt de dorit intr-o gospodarie, cat despre sobolani… brrrr, nici nu veau sa amintesc.

Nu trebuie sa fi vazut „Ratatouille” ca sa stii ca acestia traiesc in colonii si se inmultesc usor. Pe langa faptul ca pot contamina ceea ce ating, acestia pot musca si transmite diverse boli.  Pot roade cabluri sau articole de mobilier.

Puteti cheltui banii pe tot felul de capcane mai mult sau mai putin eficiente sau puteti merge la sigur si apela la un serviciu de deratizare Brasov.

Spatiul public si dezinfectia

In plin sezon gripal ne aplecam putin asupra serviciilor de dezinfectie. Daca acasa respecti toate masurile de igiena si folosesti produse de calitate, acelasi lucru nu este valabil si in spatiul public.

Cu cat mai multi oameni au acces la un spatiu, cu atat creste si riscul de contaminare cu virusuri sau bacterii care se transmit pe calea aerului (viral) sau prin contact. Solutiile care se gasec in comert sunt ineficiente pentru spatiile expuse frecvent, este nevoie de interventia unui serviciu de dezinfectie profesionist.

Distrugerea germenilor patogeni si combaterea focarelor de infectie trebuie tratate cu maxima seriozitate si cu produse de mare concentratie care nu se gasesc in mod obisnuit pe rafturile magazinelor. Aplicarea corecta a produselor este inca un factor important in procesul de combatere.

Masurile de igiena personala trebuie extinse si in spatiul public. Spalarea mainilor, tusitul sau stranutatul in batiste de unica folosinta (care se arunca la primul cos) ar trebui sa fie reguli de baza pentru toata lumea. La acestea se aplica masurile extra in scop profilactic sau in scop de atac.

Curatenia si serviciile de curatenie regulata si temeinica sunt de folos in lupta cu daunatorii de orice fel. Cu cat spatiul este mai curat, cu atat creste posibilitatea ca locul sa nu prezinte interes pentru daunatorii in cautare de hrana.

Nu uitati, nu sunteti singuri. Aveti la indemana specialisti care detin atat cunostintele cat si produsele adecvate.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.