MenziMuck, excavatoare paianjen, multifunctionale

Recunosc cu mana pe inima, pana sa le vad nu am stiut ca exista. Extraordinarele excavatoare multifunctionale paianjen de la MenziMuck par desprinse dintr-un film SF si isi fac treaba chiar si in cele mai dificile conditii, unde un excavator clasic, asa cum suntem obisnuiti, nu ar putea face fata provocarilor.

Ei le numesc simplu, excavatoare M5, M3, M2 dar eu sunt fascinata atat de felul in care arata cat de ceea ce pot face aceste robo-excavatoare in teren.

Excavatoare multifunctionale

Da, stiu, orice excavator este multifunctional, adica poate sapa, poate incarca, poate impinge, ridica sau demola. Dar daca exista un superlativ pentru excavatoare, atunci el este MenziMuck.

excavatoare paianjen

Excavatoarele tip paianjen pot fi utilizate pentru reparati pe calea ferata, pot fi utilizate in paduri si pe crestele muntilor, pe terenuri abrupte si cu inclinatie mare, pentru intretinerea pasunilor sau a domeniilor comunale, pentru lucrari de amennajare de orice anvergura sau pentru constructii.

Un singur utilaj, mai multe atasamente

Unui singur excavator multifunctional i se pot atasa diverse cupe (standard sau cu gradare hihraulica), sisteme hidraulice de schimbare rapida, cupe cu prindere universala, picamere, taietoare, seceratoare, unitati de mulcire, masini pentru cioturi, spargatoare de lemne, trolii etc.

Practic, cu un utilaj si mai multe accesorii poti face operatiuni multiple.

Excavatoarele multifunctionale MenziMuck pot fi folosite in constructii atat la suptafata, cat si in subteran, atat pe teren uscat cat si in apa. De ce sunt atat de speciale? Au picioare tip paianjen si fiecare se poate regla individual pentru o stabilitate perfecta, indiferent de tipul de sol. Pot lucra pe zapada si in spatii foarte inguste cu o precizie extraordinara, se pot catara pe cladiri si terenuri cu usurinta unui alpinist experimentat.

Excavatoare cu picioare hidraulice incrucisate

De aici si denumirea de paianjen, de la picioarele hidraulice care ii ofera excavatorului MenziMuck stabilitatea superioara. Mai multe tipuri de actionare permit acestuia un echilibru perfect, indiferent de teren.

Pentru un excavator multifunctional, recomand MenziMuck.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.