Scoala libera Waldorf Brasov: cresa, gradinita, ciclu primar si gimnazial

Da, poti creste copii liberi si fericiti. La Scoala libera Waldorf din Brasov, copiii, indiferent de varsta, sunt educati cu dragoste, in functie de etapa de dezvoltare a fiecarui copil, in functie de personalitatea si de capacitatea emotionala si cognitiva a copilului.

La gradinita si scoala libera Waldorf Sophia din Brasov copiii cresc intelegand ca libertatea lor nu trebuie sa incalce libertatea altora. Limitele care vin cu dragoste, care vin cu explicatii si sunt transmise cu empatie se transforma incet, incet in respect pentru propria persoana si pentru cei din jur.

Acum, ca am subliniat ce inseamna o scoala libera, putrem merge mai departe.

Gradinita libera Waldorf Sophia Brasov

Gradinita este cea de-a 2-a familie a copilului. Iata si de ce copilul trebuie sa gaseasca in aceasta forma de educatie sau invatamant un mediu familiar, prietenos si propice unei dezvoltari armoniase.

Aici, la gradinita, se formeaza baza viitorului elev, viitorului om. Despre sistemul pedagogic Wladorf cred  ca a auzit fiecare parinte interesat de educatie, interesat sa ii ofere copilului sau o educatie sanatoasa din toate punctele de vedere.

Demonstrata in practica, pedagogia Waldof este disponibila parintilor din Brasov care isi doresc sa le ofere celor mici o copilarie plina de creativitate, de basme, cantece si veselie fireasca. Copiii invata cel mai usor atunci cand se joaca si sunt fericiti sa descopere, sa faca experimente si sa testeze orice.

Acest tip de ecucatie este promovat in gradinita libera din Brasov.

gradinita Brasov

Scoala primara libera Brasov

Atat practic cat si teoretic, orice copil se va dezvolta in propriul ritm. Individualitatea si talentul fiecarui copil sunt incurajate si urmarite pentru a creste copiii care devin adulti si vor face ceea ce isi doresc, care vor sti catre ce sa se indrepte. Copiii fericiti devin adulti fericiti, pentru ca fericirea se invata, se construeste piesa cu piesa.

Intreaga lume inconjuratoare este obiect de studiu. Cu predate in limba romana si in limba germana, ciclul primar ar Scolii Libere Wadorf Sophia din Brasov este adecvat pentru toti copiii.

Ciclul gimnazial al scolii libere din Brasov ii pregateste pe copiii pentru o gandire clara, pentru activitati practice si artistice, pentru o lume mai buna si mai frumoasa.

Asadar, daca esti unul din parintii interesati de o eductatie armonioasa, ia in calcul dradinita si scoala libera Waldorf Sophia din Brasov. Ai toate detaliile Aici.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.