Merită să plăteși pentru un wedding planner?

Ești cu un pas mai aproape de cel mai așteptat eveniment din viața de adult? Căsătoria, ca și expresie a iubirii pentru veșnicie poate crea, în același timp, atât bucurie cât și disconfort. Și oricât de nerăbdătoare ai fi să îmbraci rochia la care ai visat, poate, din adolescență sau să pășești în ritm de vals într-o nouă etapă a vieții, perioada premergătoare celebrării cununiei este frecvent descrisă ca o stare continuă de stress și nervi. Prin urmare, se ridică întrebarea: merită să plătești pentru un wedding planner Brașov?

Sigur că am provocat la discuție specialiști în domeniu, în speță pe cei de la Se Si Bon. Astfel am aflat că experții sugerează să rezervăm aproximativ 5-10% din bugetul alocat nunții, pentru un planificator. Și dacă la prima vedere pare un cost enorm, pe măsură ce veți parcurge toți pașii legați de căutarea locației potrivite, discuțiile obositoare cu furnizorii, organizarea meselor și orice aspect în strânsă legătură cu buna desfășurare a activității, veți înțelege că o minte limpede și un corp lipsit de stress sunt cheia „proiectului” tău cu final fericit.

Prin urmare, acest wedding planner Brașov va prelua frâiele și se va asigura că în ziua cea mare totul merge conform scenariului, fără neplăceri care ți-ar putea umbri fericirea.
Nu-i așa că ai prefera să te concentrezi pe partea emoțională a ceremoniei și a recepției, lăsând toate detaliile în seama unui wedding planner Brașov entuziast?

Și încă ceva: grație experienței și relațiilor create în această „industrie”, un coordonator te poate ajuta să reduci costurile prim negocieri contractuale, ba chiar te sfătuiește cu privire la cheltuielile ce pot fi eliminate fără să sacrifice frumusețea zilei.

Însă la fel de bine poți lua în considerare angajarea unui organizator doar pentru ziua de coordonare. Acesta se va asigura că totul este configurat corect, oferindu-ți șansa să trăiești bucuria momentului.

Cu Se Si Bon privești imaginea de ansamblu.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.