Mobila pentru birou la set – de ce?

Regula universala spune ca aunci cand cumperi ceva la set esti avantajat din punct de vedere al pretului mai mic per bucata. Din punctul meu de vedere este o situatie win-win: magazinul vinde mai mult, tu platesti mai putin. Mobila pentru birou la set nu face exceptie de la aceasta regula.

De ce sa alegi mobila pentru birou la set?

mobila birou set

Set mobila birou: birou, scaun directorial, 2 scaune vizitator, 2 dulapuri – www. mobilabirou-orient.ro – 10.790 Lei

Lasand deoparte avantajul pretului mai mic, atunci cand achizitionezi un set mobilier directorial ai siguranta ca piesele au fost alese pe niste criterii care tin atat de functionalitate cat si de design interior. In plus, exista sansa sa iti personalizerzi setul de mobiler fix pe nevoile tale office: birou, scaun birou, scaune vizitator, dulapuri, canapea sau chiar o masa de conferinta pentru sedinte sau intalniri importante.

Ansambluri si seturi de mobilier birou, o necesitate zilnica

Zi de zi ai nevoie de un anumit grad de confort atunci iti desfasori activitatea la birou. Pe langa confortul tau, daca tii la imagine, te gandesti si la confortul vizitatorului. O incapere utilata cu mobila birou de calitate este un mediu de munca mai prosper, mai creativ.

Recomandare: Alege seturi de mobiler directorial realizate din lemn masiv, vei avea avantajul unei calitati superioare. Liniile clasice si cele cu infuente baroce sau victoriene nu se vor demoda niciodata.

Care este cel mai simplu set de mobila birou ?

Nu doar cel mai simplu, dar si cel mai ieftin este setul de mobiler directorial compus din birou (masa birou) si scaun de birou directorial.

Recomandare:

  1. Alege ca setul tau de mobila office sa contina un birou cu parte extensibila care nu doar ca iti adauga mai mult spatiu de lucru, poate deveni si o zona in care sa se desfasoare o intalnire cu 1-2 parteneri de discutii.
  2. Fii atent ca scaunul de birou sa fie ergonomic si sa-ti permita o sedere indelungata pentru mult timp.

Seturi de mobilier birou cu spatii pentru depozitare

set mobilier birou lemn masiv

Set de mobilier birou cu dulapuri|vitrine pentru depozitare – www.mobilabirou-orient.ro – 10.100 Lei

Daca job-ul tau implica sa te acoperi de hartii, cu siguranta ai nevoie de dulapuri si vitrine office in care sa-ti poti ordona actele pe diverse criterii. Legile fiscale, spre exemplu, nu iarta si esti nevoit sa pastrezi documentele inca 10 ani de la emitere.

In acest caz, un set de mobila birou cu dulapuri ar fi grozav si mai mult decat util.

Recomandare: Alege dupaluri rezistente, cutiile cu acte si bibliorafturile cantaresc mult. Fii atent si la detaliile legate de partile mai putin vizibile, cat si la feronerie.

Seturi de mobila birou ideale pentru conferinte si consilii

set mobila birou conferinta

Set mobilier directorial format din birou, scaun ergonomic birou, 2 dulapuri depozitare, masa conferinta si 6 scaune pentru vizitatori

Daca stii ca primesti des vizitatori sau obisnuiesti sa tii sedinte dese, atunci masa de conferinta este „must have”. Alegand mobila birou la set poti avea certitudinea ca toate piesele fac parte din aceeasi poveste, inclusiv masa de conferinta si scaunele aferente

Concluzie: Care sunt avantajele alegerii mobilierului directorial la set?

  1. pretul mic
  2. elementele comune de design
  3. confortul sporit

 

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.