Cum arata dulapul perfect pentru dormitor?

Rolul unui dulap in dormitor trece dincolo de partea de functionalitate si contribuie la aspectul estetic al camerei de odihna. Dulapul din dormitor este una din piesele centrale ale spatiului, dimensiunea si culoarea lui avand un rol important in designul de interior ales.

Dulap din pal mat sau din pal lucios

dupal dormitor-dressing Syncrono

Dulap Dressing Sincrono pentru dormitor pal mat, de la 3.290 lei, www.sicorex.ro

Toti avem preferinte, inclusiv atunci cand trebuie sa alegem intre tipurile de pal ale dulapului din dormitor. Daca eu prefer dulapurile din pal mat, in nuante ce imita carbunele,  fara stralucire, mama prefera dulapurile din pal lucios, in nuante de cires sau stejar. Daca faci o paralela intre dressingul meu din dormitor si al mamei, vei observa ca nu avem lucruri in comun in ceea ce priveste preferintele in materie de mobila dormitor.

Cromatica dulapului este importanta, ea poate crea armonie si echilibru in dormitor. Poti alege culori naturale (dulapuri clasice, contemporane), neutre (pentru adeptii silului minimalist) sau culori putenice, urbane pentru un efect vizual aparte(dulapuri moderne).

Dulap cu usi din sticla vopsita versus usi oglinda

dulap Syncrono dormitor cu usi sticla

Dulap dressing Syncrono dormitor cu usi sticla, de la 3.290 lei, www.sicorex.ro

Usile din sticla vopsita pentru un dressing sunt foarte elegante, ele putand avea culoarea aleasa de tine. Astfel iti poti personaliza dulapul si poti crea contraste care sa adauge un plus de farmec dormitorului.

Nu vei avea doar un dulap pentru depozitare, vei avea si un spatiu organizat cu aspect perfect, mulat pe stilul tau si adecvat decorului in totalitate. Daca un dulap cu usi din sticla vopsita poate avea rol decorativ, un dulap cu usi oglinda este recomandat dormitoarelor mici pentru a crea ideea de spatiu si profunzime.

Dressingul perfect: depozitare si organizare pe verticala si orizontala

DULAP DRESSING SYNCRONO PENTRU DORMITOR 4 USI

Dulap dressing Syncrono dormitor cu 4 usi sticla, de la 3.290 lei, www.sicorex.ro

Pentru o buna organizare ai nevoie de spatii bine delimitate: spatii pentru umerase, rafturi pentru pulovere sau alte lucruri din garderoba pe care le tii impaturite, rafturi pentru prosoape, pentru asternuturile de pat sau orice crezi tu ca ar trebui depozitat.

In functie de nevoile tale si de garderoba, poti alege un dulap cu 3 usi sau un dulap cu 4 usi. Faptul ca iti poti personaliza dulapul si adapta dormitorului tau este un avantaj major. Sa alegi fonturile, usile, dimensiunea ca si cand ai avea un dulap pe comanda la pretul unui dulap standard este echilibrul perfect intre utilitate si design.

Cum arata dressingul perfect pentru dormitorul meu?

 DULAP DRESSING SYNCRONO PENTRU DORMITOR pal mat negru cu usi din sticla vopsite in negru

Dulap dressing Syncrono dormitor, pal mat negru, 4 usi sticla neagra, de la 3.290 lei, www.sicorex.ro

Iti spuneam mai sus ca imi place ca dulapul sa fie mat, in culoarea carbunelui. Ei bine, vreau acelasi lucru si pentru cele 4 usi ale dulapului, acelasi negru mat. Daca in spatele a 2 usi se ascund umerase pentru lucrurile pretioase din garderoba, celelalte doua usi adapostesc spatii cu sisteme de organizare pentru toate lucrurile mele, inclusiv pentru sosete si genti.

Eu nu sunt adepta stilului minimalist sau neutru pentru dormitor. Eu ador culorile, ador profunzimea si starea de bine pe care unele nuante le aduc in spatiu, fie ca sunt sau nu in tensintele anului. Nu imi pasa de astfel de aspecte, dormitotul trebuie sa fie buduarul meu, spatiul meu intim si trebuie sa fie si functional. Acesta este rolul major al unui dulap sau dressing.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.