Nou in Brasov, servicii all inclusiv pentru caini, dresaj si pensiune

Sa ai un caine este minunat, este o bucurie sa te intampine zi de zi cand vii de la serviciu, sa iti ofere dragoste neconditionata si devotament sau chiar sa te apere la nevoie. Sa nu uitam totusi ca un caine inseamna si responsabilitate, si nu ma refer doar la faptul ca trebuie sa strangi de pe jos (aud un Amin aici?!) ci si la faptul ca trebuie educat pentru un comportament adecvat. Daca esti din Brasov, afla ca s-a deschis Dogisland k9, dresaj canin Brasov la domiciliu sau la pensiune.

Dresaj canin Brasov

Sa ai o relatie speciala cu patrupedul tau inseamna si intelegerea rasei si a nevoilor ei. Fiecare rasa de caine in parte are anumite tendinte comportamentale transmise genetic. Acestea pot fi corectate prin dresaj specializat.

Dresajul canin de baza sau de comanie implica un comportament adecvat al cainelui fata de stapan si fata de persoanele cu care acesta intra in contact, inclusiv coportamentul in lesa, la plimbari. Evident ca dresajul canin este mai usor atunci cand cainele este pui, dar si cainii adulti pot fi dresati de un instructor canin cu experienta.

Invatarea comenzilor, asigura o relatie stapan-caine excelenta, cainele ascultandu-le chiar si in conditii de stres.

Dresajul cainilor cu probleme de comportament implica un instructor / dresor cu experienta. Orice problema de agresivitate sau neascultare a comenzilor poate fi rezolvata prin dresaj in cadrul Dogisland K9 Brasov.

Nou in Brasov: cursuri de dresaj canin in grup

Participand la astfel de cursuri, cainele si stapanul invata sa interactioneze atat unul ca celalalt cat si cu persoanele din jur si ceilalti caini. Este un concept interesant de socializare intre oameni si caini de toate varstele.

Dresaj canin pentru concursuri Brasov

Indiferent ca este vorba despre IGP, BH (begleihund) sau TSAC (cunoscatorii stiu despre ce este vorba) in cadrul Scolii de dresaj canin Dogisland K9 din Brasov cainele tau va ajunge la cele mai inalte performante conform cerintelor concursurilor la cere se prezinta.

Pensiune canina Brasov

Nu-ti lasa cainele cu oricine daca esti nevoit sa pleci o perioada si nu il poti lua cu tine. In pensiunea canina Dogisland k9 Brasov acesta va avea parte de conditii deosebite, de ingrijire adecvata si de cursuri de dresaj.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.