Software si hardware pentru simplicarea tuturor operatiunilor

Te-ai gandit vreaodata in timp ce stai si astepti sa iti vina randul la casa de marcat cat de repede se deruleaza lucrurile fata de acum 10-20 de ani? Asta se datoreaza celor care se ocupa cu oferirea de solutii integrate, atat pentru partea de retail cat si pentru cea de productie, cum sunt si cei de la Spectrum Brasov.

Planificarea si stabilirea tuturor etapelor in productie si coordonarea lor prin procedee digitalizate implica intelegerea in totalitate a bussinesului si instalrea de solutii software si hardrware care aiba rezultate imediate.

Lucrurile sunt si mai complicate pe partea de retail, mai ales in supermarketuri unde fluxul de stocuri este continuu. Solutiile hardware si software oferite de Spectrum Brasov permit supravegherea si coordonarea stocurilor cu usurinta, pemit inventarierea fara a bloca activitatea si permit celor care se ocupa de aprovizionare un control eficient in vederea programarilor pe care le fac pentru actualizarea stocurilor.

Spectrum Brasov, dezvoltare si implementare de solutii complete in productie si retail

Fiecare afacere are particularitatile ei motiv pentru care cei de la Spectrum nu doar instaleaza solutii, le si dezvolta si le adapteaza pentru a se potrivi cat mai bine activitatii.

Sa luam spre exemplu un restaurant unde exista aprovizionare de mai multe tipuri (perisabile si neperisabile sau cu termen de valabilitate mai lung), productie, servicii si plata directa cu cardul pentru clienti.

Toate acestea trebuie sa fie cursive si raportarea in contabilitate sa se faca cu usurinta. Astfel se elimina pierderile si totul este calculat pentru a se eficientiza businesul catre maximul cu putinta. In plus, clientii au avantajul transparentei pe bonul fiscal primit.

Spectrum Brasov fluidizeaza distributia prin solutii hardware si software

Logistica in distributia inseamna mai mult decat incarcarea marfurilor si transportul lor la destinatie. Stabilirea rutelor si integrarea unui sistem contabil de NIR-uri si facturare automata presupune cunoasterea si intelegerea modulului de busines.

Pentru toate acestea si multe altele exista Spectrum Brasov.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.