Pachet Geberit Duofix Delta, pentru reconditionarea bailor in 2022

Cu toții știm că 2022 vine doar cu idei revoluționare, deloc simple, îndrăznețe dar totuși simpliste. În ziua în care am decis să reconditionez baia din dormitorul matrimonial, am decisă să discut cu un specialist și să ii aflu micile secrete cu care niciodată nu da greș. Primul secret: Pachet Geberit Duofix Delta.

Ce înseamnă pachet Geberit Duofix Delta? Ei bine, este un sistem complet nou și profesional, doi în unu, ingenios și practic de la cei de la Geberit. Nu cunosc pe cineva care să nu aibă măcar un produs de la Geberit, căci sunt extrem de cunoscuți pe piața noastră de obiecte sanitare  în materie de calitate și profesionalism.

În cei 125 de ani de existența pe piață tehnologiilor sanitare, aceștia au inventat 1905 sisteme de WC.

Pachet Geberit Duofix Delta, o idee salvatoare pentru reconditionarea bailor

Mai exact, acest Pachet Geberit Duofix Delta este un sistem pe care îl folosim indiferent de obiectul sanitar pe care îl vom alege. Să nu se înțeleagă de aici că cei de la Geberit fac doar rezervoare de toaletă încastrate în perete, rigole îngropate sau sifoane de dus.

Anii care au trecut, au făcut din numele Geberit, un etalon de profesionalism și în domeniul mobilierului de baie dar și obiecte sanitare. Așadar, pentru o baie completă, poți găși tot ceea ce îți dorești pentru baia mult dorită și cu siguranță, nu veți da greș.

Cum știi că ai ales cel mai bun rezervor de baie încastrat, căci acestea sunt acum la mare căutare și la modă ? În primul rând, materialele trebuie să fie din cea mai bună calitate și de durata. Atenție mare și la instalatorul care o să va monteze acest sistem de încastrare.

Ce contine un Pachet Geberit Duofix Delta?

  • Rama Geberit Duofix
  • Set de fixare WC
  • Clapeta Delta 21,crom lucios

De asemenea, care este cea mai mare temere a ta când vine vorba de rezervor încastrat ? Faptul că s-ar putea defecta ceva după montare. Dat fiind faptul că se montează relativ departe de perete iar capacul de acționare este detașabil, acesta se poate repara foarte ușor, în special, dacă s-a montat corespunzător.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.