Parfumuri arabesti in Romania

Daca ai avut norocul sa ajungi in Dubai sau alte localtii exotice invecinate, cu siguranta te-ai indragostit de aromele, esentele si inconfundabilele parfumuri arabesti. Ce faci cand se termina? Iti rezervi o excursie sau comanzi parfumul dorit de la Magdala? Exact. Magdala este numele pe care sa il tii minte atunci cand vrei sa comanzi parfumuri orientale.

Parfumuri orientale, mirosuri unice care iti incita toate simturile

Daca arunci un ochi in spatele istoriei vei vedea ca Orientul are multe surprize. Cand europenii inca se fereau de apa, arabii faceau baie, aveau doctori iscusiti, matematicieni si parfumuri. Diferenta intre culturi ne-a separat. Cu toate acestea, parfumurile arabesti trec granitele si ajung oriunde in lume.

Arabii au reinventat parfumurile, au folosit condimente precum piperul si au intensificat mirosurile florale care te imbata de placere. Sa nu uitam ca au flori care cresc doar acolo si la care au acces doar ei.

Sunt neintrecuti in cobinatiile si notele de inceput sau de sfarsit pe care le folosesc. Au o traditie si o experienta in parfumerie care cu greu poate fi egalata.

Un parfum arabesc de lux care cucereste instant

Lemn de oud, vanilie, smirna, tamaie, santal, citrice, trandafiri, sofran si multe alte arome si condimente sunt folosite in fabricarea de parfuri arabesti. Nu numai ca miros a „1001 nopti”, parfumurile orientale persista toata ziua si te imbraca intr-o aura de magie si mister.

Sticlele luxuriante cu filamente din aur transforma parfumurile arabesti in cadouri de lux de care oricine s-ar bucura. Poti alege parfumuri de dama, parfumuri barbatesti sau unisex, fiecare este unic.

Magdala, parfumuri arabesti originale

Sunt convinsa ca atunci cand vrei sa cumperi parfumuri arabesti iti doresti sa fii sigur ca achizitionezi branduri originle: Arabian Oud, Sapil,  Areen , Ard al Zaafran, Asdaaf, Reve, Swiss arabian, Eyvoke, Alhambra, Privee Couture Collection, Al Haraiman, Rasasi, Ajmal, Oud Elite, Lattafa.

Tocmai de aceea iti recomand sa cumperi de pe site-ul www.magdala.ro, sunt distribuitori de parfumuri arabesti in Romania si iti ofera garantia originalitatii cat si a unui pret corect.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.