Tractoare Solis – o solutie pentru agricultura romaneasca

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu pamanturi bune si roditoare. Dupa desfiintatea CAP-urilor, multi s-au trezit cu pamanturile ravnite, dar fara posibilitatea de a le lucra mecanizat.  A fost nevoie de o perioada de acomodare pentru tranzitia de la sapa la tractor, mai ales la nivelul agriculturii micro. Aici intervin micilie si fiabilele tractoare Solis.

De la sapa si coasa la tractoare agricole

Istoria ne-a invatat sa ne multumim cu putin, asa ca nu a fost de mirare avantul cu care micii fermieri s-au lansat in ingrijirea solului cu unelte rudimentare. A durat putin pana si-au dat seama ca pentru a face performanta e nevoie de mai mult, e nevoie de tractoare agricole versatile, economice si usor de utilizat.

Solis, o singura solutie pentru mai multe operatiuni

Pretul utilajelor agricole poate pune in dificultate fermierii care doresc sa achizitioneze utilaje agricole performante. Acesta a fost motivul pentru care am privit peste gardul Indiei. De aici au venit istetele tractoare Solis, ieftine si bune.

Micile tractoare Solis au cucerit rapid piata europeana prin fiabilitate:

  • ieftine, in comparatie cu marile branduri de utilaje agricole
  • usor de manevrat
  • versatile, pot fi folosite la toata gama de lucrari agricole cu ajutorul accesoriilor
  • rezistente, sunt numite si tractoare 0 defectiuni
  • consum mic de motorina

tractor solis

Solis, un tractor ideal intr-o gospodarie

Intr-o gospodarie un tractor Solis este partener de nadejde. Acesta poate fi folosit in actiunile agricole sezoniere (arat, semanat, discuit, recoltare) cat si cele zilnice (carat mancare la animale, carat furaje si articole de morarit, ingrijire pomicola, viticola etc).

In mediul rural un tractor Solis poate fi folosit in actiunile de zi cu zi facand viata celor de la tara mai usoara. Chiar si comunele se pot folosite de micile tractoare Solis in lucrari de intretinere comunala.

Nu sunt la curent cu existenta programelor de sustinere a micilor fermieri in vederea achizitionarii de tractoare si utilaje agricole. Sper ca ele exista si orice fermier sau gospodar poate si sustinut in demersurile necesare si in dotarea gospodariei cu tractoare Solis. Poate asa nu vom mai vedea intinderi de terenuri agricole lasate nelucrate.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.