Plase rabit si panouri de gard la pret de producator

Daca vrei sa realizezi un gard sau un sistem de imprejmuire usor, durabil si ieftin, iti recomand plase rabit si panouri de gard produse in Romania. Ai preturi excelente si calitate superioara.

Daca nu ai auzit de Metrem inseamna ca pana azi nu ai avut nevoie de panouri de gard zincate bordurate sau plastifiate. Tot ei sunt cei care produc sarma zincata, plasa sudata sau plasa rabit adica impletita din diverse tipuri de sama. Poti construi un gard usor si cu bani putini.

Constructie gard: produse si consultanta

Cum ar fi sa primesti dintr-un singur loc tot ce ai nevoie? Aceasta a fost si ideea celor de la Metrem care pe langa faptul ca produc tot ce este necesar pentru un gard metalic au pus la dispozitia clientilor si un calculator de materiale pentru garduri bordurate zincate si plastifiate.

Alege dimensiunea panourilor de gard, introdu suprafata si vei afla necasarul de:

  • panouri gard
  • stalpi
  • elemente de prindere
  • capace PVC (nr. egal cu cel al stalpilor de gard)

Asta e tot ce ai nevoie pentru a face un calcul simplu asupra investitiei pe care urmeaza sa o faci. Cere o oferta si vei fi surprins nu doar de promtitudine, ci si de preturile mici pe care le vei primi. Pentru un gard metalic ieftin si trainic Metrem iti pune la dispozitie toate elementele necesare.

Garduri metalice

Ieftine si rezistente, sistemele de garduri metalice pot avea si un impact estetic deosebit. Pot fi decorate cu plante cataratoare, role din PVC intr-o paleta de culori diversa, panouri pline sau zone cu gabioane.

Versatile, panourile bordurate pentru constructia de garduri metalice vin pregatite pentru montaj intr-o gama de latimi si inaltimi pretabila oricarui mediu: casnic, economic sau comercial.

Spuneam mai sus ca cei de la Metrem s-au gandit la tot. Nu au scapat din vedere nici aspectul portilor. Va pun la dispozitie atat porti mari cat si porti mici, de acces, zincate sau plastifiate.

Specialisti in garduri metalice, cei de la Metrem ofera atat materialele necesare constructiei de garduri cat si consultanta de specialitate.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.