Pompe Grundfos Alpha3, pompe de circulatie pentru evitarea risipei

Compania daneza Grundfos, un producator de pompe de top la nivel mondial, a declarat ca utilizarea pompelor de inalta eficienta ar putea ajuta la economisirea de 4% din consumul total de energie electrica din lume, evitand risipa. Astazi discutam despre pompe Grundfos Alpha3 si eficienta acestora in utilizare.

Pompele Grundfos Alpha3 sunt o componenta simpla, integrala, care se pot utiliza in aproape orice tip de cladire si unitate industriala si sunt utilizate pentru sisteme de incalzire. Potrivit companiei, pompele consuma 10% din energia electrica globala, iar din aceasta, multe sunt deseuri inutile. Prin trecerea la pompe de inalta eficienta, 4% din consumul total de energie electrica din lume ar putea fi economisit, ceea ce este echivalent cu consumul de energie electrica rezidentiala a unui miliard de oameni.

Pompe Grundfos Alpha3 pentru economie a energiei

Grundfos ofera un serviciu de inspectie a pompelor si un raport de verificare a energiei care detaliaza instalarea curenta a pompei. Pe langa acest lucru, clientii pot verifica si posibilele economii realizate. Multi clienti isi pot imbunatati costurile cu energie cu 50%, pot reduce emisiile de dioxid de carbon cu 30% si pot reduce semnificativ costurile de intretinere si reparatii ale pompelor, se arata in comunicat.

Aceste pompele Grundfos Apha 3 pot oferi economii semnificative operatorilor de cladiri comerciale, aplicatii industriale, cladiri publice si utilitati de apa, a adaugat compania. Inlocuirea sistemelor de pompe poate face o diferenta imediata si, in multe cazuri, rentabilitatea investitiei va fi atinsa in doar cativa ani.

In realitate, majoritatea motoarelor pompelor trebuie sa functioneze la turatie maxima doar cinci la suta din timp. Acest lucru duce la o risipa masiva de energie toata ziua, în fiecare zi. Grundfos s-a gandit la o solutie in acest sens.

Oferind servicii de inspectie sofisticate, compania noastra spera ca clientii sa realizeze beneficiile de mediu si financiare ale inlocuirii pompelor ineficiente. Acest lucru va avea ca rezultat o situatie castigatoare pentru toata lumea, atat astazi, cat si in viitor”, a adaugat un purtator de cuvant.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.