Pompe Grundfos JP, hidrofoare pentru casa si gradina

Desi pompele nu sunt un subiect interesant de discutie, ele sunt totusi una dintre multele facilitati cu care ne-am obisnuit. Fara sa realizam, nu ne-am putea trai viata fara acestea. Acest lucru se datoreaza faptului ca suntem obisnuiti sa le avem si nu ne putem imagina sa traim fara pompe Grundfos JP.

De exemplu, in iarnile reci, cand natura ne loveste cu temperaturi scazute, nu putem supravietui fara un sistem de incalzire si sisteme de circulatie a apei calde. Acesta este motivul pentru care atunci cand aceste sisteme esueaza sau functioneaza defectuos, devin un dezastru care trebuie tratat instantaneu. Acesta este motivul pentru care pompele Grundfos au devenit o necesitate in fiecare casa.

Pomoe hidrofor Grundfos JP – fiabilitate maxima

Pompa Grundfos JP este o pompa cu jet de centrifuga, fiind dotata cu amorsare axiala si iesire radiala. Acest lucru o face usor adaptabila pentru instalare la conductele locale. Pompa JP este ideala pentru transferul apei din puturi sau din rezervoare la sol. O puteti utiliza intr-o mare varietate de instalatii, deoarece e extrem de fiabila si dispune de o capacitate mare de aspirare.

Orice pompe Grundfos JP au protectie termica incorporata. Datorita acestei caracteristici, pompa se va opri imediat in momentul in care temperatura interna depaseste o anumita valoare. Motorul se raceste cu aer, fiind echipat cu rulmenti supradimensionati cu bile, care asigura si o functionare silentioasa.

Pompa JP este proiectata pentru a functiona o perioada indelungata fara probleme. Designul general este robust, cu o rezistenta excelenta la coroziune, garantata de catre carcasa din otel inoxidabil. Pompa are dimenisuni compacte, asigurand proprietati de auto-amorsare si fiind capabila sa ridice lichidul cu un elevator de aspiratie.

Indiferent care sunt nevoile dumneavoastra, reprezentantii Grundfos sunt aici pentru a va consilia la fiecare pas. Datorita gamei largi de produse disponibile, este practic imposibil sa nu gasiti pompa potrivita.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.