Care este pretul lingourilor de aur?

V-ati intrebat vreodata ce pret are un lingou de aur ?

Marea mi-a fost mirarea sa vad cat de mult se cauta lingouri aur pret pe piata si cat de mult creste vanzarea lor pe piata in acest moment. Investitia principala trece de la imobiliare si criptomonede la investitia in aur, mai exact lingouri aur si monede de aur 24 k si incepe sa devina ceva extrem de obisnuit.

Lingouri aur pret. Ce m-am intrebat atunci cand am vazut acest procent crescand, a fost: cine este cumparatorul tipic de lingouri de aur ?

📌 Statisticile arata faptul ca acest cumparator tipic ar fi barbat in varsta de 40 de ani. Circa 71% dintre clienti sunt barbati iar 53% dintre tranzactii s-au facut in Bucuresti.
📌 Un sfert dintre ei, s-au dovedit a fi manageri de companii si tot un sfert, lucreaza in domeniul financiar.
📌 Nici inginerii, avocatii, medicii sau jurnalistii nu au ratat momentul prielnic de investitie in lingouri de aur sau monede de aur.

Observam din aceste statistici faptul ca, odata cu studiile superioare, medium urban se dezvolta din ce in ce mai mult. Acestia intr-adevar au si oportunitatea de a invata si studia acest domeniu financiar si de investitii. Ei sunt cei care cauta pe internet „lingouri aur pret” si cumoara online.

Cu siguranta exista o extremitate in care educatia financiara nu poate sa fie definita dar speram ca acest lucru, la fel ca in tarile dezvoltate, sa intre in normalitate si sa faca parte din studiul nostru care ne ajuta sa ne dezvoltam.

Investitia in aur nu ar trebui sa ne surprinda si nici nu ar trebui sa ne sperie. Dimpotriva, ar trebui sa vedem acest lucru ca pe o investitie pe termen lung, iar cresterea cu 300 % ar trebui sa ridice la fileu niste semnale de alarma.

Investitia in aur, in lingouri de aur, monede de aur –  aici este viitorul!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.