Pompe Grundfos Scala1 pentru apa cu presiune

Revolutionarele pompe Grundfos Scala1 sunt pompe de apa integrate all-in-one care imbunatatesc presiunea apei. Ele cresc debitul de apa si asigura o alimentare constanta cu apa pentru gospodarii, gradini si aplicatii comerciale. Seria Grundfos Scala ofera doua modele unice (Scala 1 si Scala 2) cu caracteristici si beneficii distincte, dar ambele sunt compacte, usor de instalat si usor de operat.

Grundfos a intrerupt productia din seria sa de pompe Grundfos MQ si face tranzitia de la seria MQ la noua si imbunatatita serie Grundfos Scala. Aceste pompe Scala vin cu fiabilitatea si performanta superioara pentru care Grundfos sunt cunoscuti, integrand in acelasi timp noi tehnologii precum conectivitatea Bluetooth. Mai jos veti afla mai multe despre pompele de amplificare a apei, seria Grundfos Scala si care model este cea mai buna alegere pentru dvs.

Pompe Grundfos Scala 1 – informatii generale

Seria de pompe Grundfos Scala 1 este cea mai recenta versiune Grundfos a pompelor de amplificare a presiunii. Exista doua modele in seria Scala: Scala 1 si Scala 2. Pompele Scala sunt recomandate pentru cresterea presiunii apei rezidentiale, cresterea presiunii apei din rezervoare, cresterea alimentarii cu apa din puturi de mica adancime, irigare si transfer de apa.
Pompa de rapel Grundfos Scala1.

pompe de apa integrate all-in-one

Grundfos Scala1 este o pompa de amplificare cu autoamorsare, in mai multe etape, compatibila cu Bluetooth, potrivita atat pentru aplicatii domestice, cat si comerciale. Scala 1 furnizeaza apa la cerere si este construita cu materiale rezistente la coroziune pentru a asigura longevitatea si functionarea fara probleme. Cu conditia sa fie umpluta cu apa, pompa poate ridica apa de la o adancime de 10 metri in mai putin de cinci minute. In plus, este silentioasa si discreta, cu un nivel de zgomot mai mic de 55 dBA – aproximativ cat o cafetiera obisnuita.

Poate cea mai unica caracteristica a Scala 1 este comunicarea cu aplicatia Grundfos GO Remote prin tehnologia Bluetooth incorporata. Acest lucru permite personalizarea ampla si monitorizarea detaliata, facand din Scala 1 o alegere excelenta pentru nenumarate aplicatii. Prin aplicatia de pe smartphone, puteti opri pompa, primi alerte cand pompa functioneaza sau nu, puteti primi diagnostice si stari ale pompei si puteti personaliza multe alte setari si functii.

In cele din urma,  pompa de aplificare Scala1 permite o configurare simpla a pompei duble pentru nevoi comerciale mai mari. Fie ca o folositi pentru a creste presiunea apei in casa dvs., pentru a va iriga gradina, pentru a pompa apa dintr-un rezervor de stocare sau in scopuri comerciale, pompa Scala 1 poate fi adaptata preferintelor dumneavoastra.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.