Montaj mochete Timisoara, servicii excelente de pardosire

Caldă, moale, plăcută la picioare și ușor de montat, mocheta a devenit una din pardoselile preferate atunci când planifici renovarea biroului sau, de ce nu, a unei zone rezidențiale. Și dacă ai ales din gama variată de modele și culori ale companiei Ideal Floor, nu mai rămâne decât să apelezi la serviciile lor de montaj mochete Timișoara.

În momentul de față există în piață un model de mochetă extrem de răspândit și anume, cel care are stratul de pe spate din material nețesut, fapt ce permite fixarea acesteia cu bandă velcro.

Totuși, selectarea metodei de montare depinde de dimensiunile suprafeței pe care va fi aplicată mocheta și de durata de timp, în sensul că, există situații(ca de exemplu – închirierea unei locuințe) când pardoseala va trebui îndepărtată, fără urme, la un moment dat.

Montaj mochete Timisoara, pasi de urmat

montaj mocheta timis

Iar dacă nu dorești să beneficiezi de montaj mochete Timișoara din partea unei echipe specializate în domeniu, ține cont de etapele necesare executării cu succes a lucrării, după cum urmează :

Întâi asigură-te că suprafața suport este curată și netedă. Pentru aceasta vei șlefui și chitui micile neplaneități, vei nivela șapa care prezintă denivelări pronunțate sau vei înșuruba plăcile de parchet vechi(dacă este cazul).

Ulterior îndepărtează materialul vechi, căci o mochetă uzată nu este potrivită ca suprafață suport pentru una nouă. În plus, evită neplăcerile cu privire la denivelări și verifică suprafața pardoselii cu nivela cu bulă de aer sau cu rigla cu manivelă.

Pasul al treilea reprezintă montarea propriu-zisă a mochetei: după derulare și netezire se aplică adezivul, moment în care suprafața nu mai poate fi călcată până nu se produce aderarea în patul de adeziv.

Ca și sfat, pentru a obține rezultatul dorit, înainte de montare este indicat ca mocheta să fie lăsată cel puțin o zi să se adapteze la umiditatea și temperatura camerei în care va fi aplicată.

Însă, dacă nu ai răbdare sau experiență, găsești oricând sprijin și servicii de montaj mochete Timișoara la cele mai înalte standarde de calitate.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.