Pompe recirculare Grundfos, pompe de recirculare a apei calde menajere

Azi vorbim despre pompe  de recirculare Grundfos. Pompele de recirculare a apei calde sunt un confort placut care va permite sa beneficiati de o alimentare imediata cu apa calda la toate robinetele din casa. In loc sa fiti nevoiti sa asteptati ca apa sa se incalzeasca de fiecare data cand faceti un dus, va spalati pe maini sau spalati vasele, aceste sisteme unice vor pompa apa calda prin sistemul de conducte. Uneori, aceste pompe recirculare Grundfos functioneaza cu conducta de apa rece. Alteori, au propria lor linie sanitara dedicata.

In cele mai multe cazuri, pompa de recirculare a apei calde are un senzor de miscare situat langa fiecare corp de apa din casa dumneavoastra. Acest senzor activeaza pompa de circulatie de fiecare data cand porniti apa. Sistemul de pompe recirculare Grundfos include senzori de temperatura si o supapa de retinere care impiedica intoarcerea apei in conducta de retur. Pompa de recirculare muta de fapt apa din conducta inapoi la incalzitorul de apa, reducand astfel timpul necesar pentru ca apa fierbinte sa ajunga la robinet.

pompe recirculare Grundfos pret

Daca locuiti intr-un judet in care preturile apei sunt in continua crestere, o pompa de recirculare a apei calde care vine cu un temporizator programabil ar putea sa va economiseasca bani. Cu toate acestea, exista si alte tehnologii de economisire a apei si a energiei electrice care sunt eficiente.

Caracteristici pompe recirculare Grundfos

Interval – Acest tip de pompa poate fi programata pentru a porni si a se opri la cerere in functie de nevoie. Puteti sa o programati sa porneasca in intervalul in care sunteti acasa, iar ea va fi inactiva cat dvs sunteti plecat. Este ideala pentru economie a energiei.

Control al temperaturii – Odata ce robinetul este deschis, acest tip de pompa verifica temperatura apei printr-un senzor. Daca aceasta temperatura coboara sub o anumita valoare, supapa trimite apa inapoi la pompa pentru reincalzire. Sistemul de filtrare activeaza motorul pompei iar apa este adusa la temperatura dorita.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.