Pompe recirculare Grundfos si functia Confort System

Grundfos Comfort System este un sistem de recirculare a apei calde. Aceasta serie de pompe recirculare Grundfos elimina consumul in exces de apa. Folosind o supapa de bypass si o pompa cu un temporizator pentru a controla debitul de apa, ofera apa calda instantanee.

Caracteristici speciale pompe recirculare

📌Confortul inseamna a avea apa calda disponibila instantaneu la chiuvete, electrocasnice si robinetele din baie. Eliminarea timpului petrecut asteptand este deosebit de convenabil in zonele in care instalarea cabinelor de dus si a robinetelor cu debit redus este impusa prin lege.
📌Recircularea apei calde imbunatateste eficienta si eficacitatea aparatelor electrocasnice, inclusiv masinile de spalat rufe si haine, avand la dispozitie instantanee apa calda.
📌Utilizatorii pot economisi energie setand cronometrul programabil de 24 de ore pentru a face disponibila apa calda in timpul orelor de varf, cum ar fi dimineata devreme si seara.
📌Aceste pompe recirculare Grundfos pot fi instalata de un antreprenor autorizat in doua ore. Pentru o casa medie, sistemele de recirculare a apei calde costa, in general, cateva sute de dolari, inclusiv piesele si instalarea.
📌Design-ul fiabil ofera o functionare foarte silentioasa si fara intretinere.
📌Invelisul rotorului si constructia recipientului din otel inoxidabil, o caracteristica exclusiva a seriei UP 15, asigura rezistenta la coroziune si durabilitatea extinsa a produsului.
📌Un motor cu doi poli de putere redusa, combinat cu performanta la debit scazut, atenueaza pierderile de caldura si asigura costuri minime de functionare a incalzitorului de apa, uzura conductelor si a incalzitorului de apa si consumul de energie.

Izolarea conductelor de apa este, de asemenea, o modalitate excelenta de a reduce risipa de apa. Mai ales daca gospodaria dvs tinde sa necesite apa calda doar in anumite perioade ale zilei. In cele mai multe cazuri, conductele de apa bine izolate vor insemna ca reduceti timpul necesar reincalzirii apei din instalatie.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.