Prosoape auto din microfibra pentru curatarea autoturismelor

Un produs de curatare care a devenit din ce in ce mai popular printre detinatorii de masini e prosopul din microfibra. Acesta face ca munca unei spalatori auto sa fie mai productiva, rapida si mai usoara. De fapt, nu va fi exagerat sa spunem ca este un produs magic pentru curatare. Prin urmare, nu este de mirare ca multi proprietari de masini recurg la utilizarea de prosoape auto pentru a-si curata propriile vehicule.

Exista multe beneficii ale utilizarii prosoapelor din microfibre, in afara de a face masina sa arate stralucitoare. Dar, ce sunt prosoapele din microfibra? Sa incepem prin a afla mai multe despre acest produs de curatare minunat.

Prosopape auto din microfibra

O microfibra este o combinatie de doua fibre, si anume poliamida (care este un produs secundar de nailon) si poliester. Acest lucru face ca o microfibra sa fie o fibra cu filament continuu. Compozitia interconectata a poliamidei si poliesterului face ca microfibra sa fie eficienta la colectarea murdariei, consacrand-o ca un produs unic.

Cele doua fibre se separa atunci cand prosopul este folosit, din cauza diferentei de tensiune. Acest lucru creeaza mici caneluri si margini perfecte pentru retinerea murdariei. Cutele curata murdaria, care este stocata apoi in niste canale mici. Acesta este motivul pentru care utilizarea unor astfel de prosoape nu necesita substante chimice.

Absorbtia mare a prosoapelor din microfibra le face ideale pentru curatarea masinilor. Nu este de mirare ca magazinele auto folosesc aceste prosoape auto pentru cosmetica, curatare si spalare. Nu zgarie vopseaua vehiculelor si nu lasa scame. Acest lucru face ca aceste prosoape auto din microfibra sa fie ideale atat pentru lustruirea, cat si pentru uscarea masinilor.

Astfel de prosoape pot rezista, de asemenea, multor spalari repetate si utilizari indelungate. Le puteti folosi atat pentru sarcinile de curatare umeda, cat si uscata.

Incarcarea statica a acestor prosoape auto le face perfecte pentru captarea sau colectarea prafului atat din exterior, cat si din interiorul unei masini. Nu lasa urme de praf sau dara in jur. Puteti lua un prosop din microfibra si puteti sterge cu usurinta suprafata masinii, geamurile, farurile si chiar si interioarele pentru o masina stralucitoare si fara urme.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.