Recomandari, recenzii si noutati

Decorias –  aparatura si echipamente de laborator

Daca sunteti in cautarea de aparatura si echipamente de laborator, atunci Decorias sunt alegerea ideala. Compania lor furnizeaza produse necesare in desfasurarea activitatii de laborator. De la consumabile, sticlarie si reactive de nisa, pana la echipamente dedicate aplicatiilor specifice – le veti gasi la ei. La nevoie, acestia ofera chiar si servicii de punere in functiune a echipamentelor de laborator.

Dr. Damian Popescu – neurolog Cluj

Deoarece sanatatea noastra primeaza, continuam lista de recomandari cu servicii neurolog Cluj de la Damian Popescu. Acesta va asteapta sa ii treceti pragul la clinica de neurologie, unde veti beneficia de o abordare personalizata si integrativa. Pentru o evaluare corecta a starii de sanatate, testele electrofizice (EEG, ENG/EMG, holter EEG, EEG de somn) completeaza pachetul de investigatii.

Lincas – instalatii electrice Pascani

Faceti cunostinta cu firma Lincas – specialistii in instalatii electrice Pascani. Activi in domeniu din 1994, ei proiecteaza si executa instalatii electrice, bransamente aeriene si subterane (de joasa si medie tensiune) atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale. Domeniul electric, sanitar si termic nu mai are secrete pentru ei.

Scrap Garage – vopsitorie raptor Brasov

Pentru iubitorii de masini, urmatoarea recomandare vi se adreseaza. Scrap Garage este o vopsitorie Raptor Brasov, care s-a specializat in aplicarea vopselelor Raptor. Prin calitatea si proprietatile lor superioare, acestea protejeaza masinile si le confera un aspect unic. Fiind rezistenta la pete si zgarieturi, aceasta vopsea si-a castigat reputatia in domeniul personalizarii.

Odata ce ies din atelierul de vopsitorie auto Raptor, masinile au efectul WOW!

N.B.S Wood Special Design – mobilier la comanda Iasi

Ultimii dar nu si cei din urma asupra carora ne oprim sunt NSB Wood. Pentru cel mai frumos, poate,  mobilier la comanda Iasi, va invitam sa le vizualizati portofoliul pentru a va convinge. Desigur, expertiza lor nu se limiteaza doar la mobilier, acestia realizand terase, foisoare, porti din lemn, scari interioare si pergole. Cand vine vorba de prelucrare lemn Iasi, ii recomand ca prima optiune.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.