Neurolog Cluj in regin CAS

Neurologii sunt medici care diagnosticheaza si trateaza problemele cu creierul si sistemul nervos. Deoarece neurologia se ocupa de aceste domenii, exista multe afectiuni pe care un neurolog le poate diagnostica si trata. In cele ce urmeaza, vom discuta despre beneficiile in a merge la un neurolor Cluj CAS.

Unele afectiuni necesita ingrijire si tratament specializat. Aceasta include afectiuni ale sistemului nervos, cum ar fi convulsii, migrene, Parkinson, scleroza multipla si accidente vasculare cerebrale. Pentru aceste afectiuni, medicul dumneavoastra va va recomanda probabil sa consultati un specialist numit neurolog.

Ce este un neurolog? Ce trateaza neurologia?

Un neurolog Cluj CAS va poate evalua simptomele, va poate diagnostica starea si va poate supraveghea tratamentul. De exemplu, durerea inexplicabila ar putea fi rezultatul mai multor afectiuni care fac ca nervii sa devina hiperactivi, in timp ce ametelile ar putea fi rezultatul unei rani sau inflamatii a creierului.

Pierderea memoriei poate duce, de asemenea, oamenii la un neurolog Cluj CAS. S-ar putea sa fiti indrumat catre ei daca aveti pierderi ale memoriei, probleme de concentrare sau migrene inexplicabile.

Nu ai motive sa nu apelezi la un neurolog Cluj CAS

Acestia detin personal specializat si aparatura de specialitate pentru investigatii neurofiziologice precise: EEG, EMG si ENG. De asemenea, pot trata tulburari anxioase, tulburari obsesiv-compulsive, de adaptare si post-traumatice, tulburari de personalitate, etc

Un neurolog poate determina daca cauza este o afectiune neurologica care afecteaza memoria. De asemenea, ei pot prescrie medicamente pentru a ajuta la incetinirea dementei sau pentru a trata alte afectiuni. Desi neurologii nu trateaza afectiunile de sanatate mintala precum depresia, este important sa discutati cu ei despre sanatatea dumneavoastra mintala. Daca ati fost diagnosticat cu o afectiune mintala, anuntati-va neurologul.

Cu ce se ocupă Neurologia și ce afecțiuni poate diagnostica medicul neurolog

Un neurolog Cluj CAS poate lucra cu medicul dumneavoastra primar sau ar putea prelua ingrijirea dumneavoastra pentru o anumita afectiune. In functie de starea dumneavoastra, este posibil sa fiti indrumat catre mai multi profesionisti din domeniul sanatatii. Acesti profesionisti pot lucra impreuna ca parte a unei echipe medicale. Ei va pot ajuta sa va gestionati starea, sa va recuperati dupa leziuni si multe altele.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.