Scoala auto Brasov cu promovabilitate mare la examen

Una din intrebarile legate de alegerea pe care o faci in legatura cu o scoala auto Brasov este cea legata de promovabilitate. Urbea noastra se bucura de multe scoli de soferi Brasov, cele mai multe dintre ele oferind servicii premium pentru cursanti. Totusi, unele dintre ele se remarca la un capitol important, si anume, promovabilitatea la examen, mai ales la cel practic cu Politia.

Este de la sine inteles ca procesul de invatare, chiar si cel din scoala auto, depinde atat de elev cat si de profesor/ instructor auto. Si totusi, unii au darul de a da mai departe ceea ce stiu intr-un mod mai mult decat placut.

Scoala Auto Brasov,  Scoala de soferi Antal

Iata o scoala auto Brasov pe care o recomand atat pentru o promovabilitate inalta cat si pentru intreaga relatie pe care profesorii de legislatie si intructorii auto o leaga cu cursantii. Este important ca fiecare cursant in parte sa fie bine pregatit atat teoretic cat si practic.

Daca te-ai insris la o scoala auto din Brasov este de la sine inteles ca esti deja la o varsta la care stii ce iti doresti si stii si ce ai de facut in acest sens. Eu au trebuit sa fiu atenta la cursuri si pentru ca nu am un talent nativ pentru conducerea unui autovehicul, ma bucur ca am fost inspirata sa aleg o scoala auto Brasov unde sa imi fie comod, mai ales psihic.

scoala soferi brasov

Fiecare ora de condus mi-a crescut incederea in mine si in ziua examenului am fost relaxata, stapana pe mine si am facut glume cu politistul. Am luat punctaj maxim la examenul de la sala si la traseu, desi am uitat sa semnalizez intrarea in sensul giratoriu, cat si cea din parcare 🙂 , m-am descurcat excelent.

Politistul m-a felicitat pentru siguranta de care am dat dovada pe tot parcursul traseului. Fiind ultima, exact ca la catalog 🙂 , am parcurs distanta de la Aula Universitatii si pana in Bartolomeu. Aveam suficient traseu sa comit greseli, dar, pentru ca am ales o scoala auto Brasov unde se invata legislatie „pe paine” si unde condusul unui autovehicul este invatat cu pasiune si daruire, am reusit.

Sper ca feed-back-ul personal si recomandarea in alegerea unei scoli auto Brasov sa iti fie sunt de folos.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.