Sine preturi pentru rafturile magazinelor

Știai că afișarea prețurilor la raft reprezintă cea mai bună metodă de a capta atenția cumpărătorului ceea ce, în mod implicit conduce spre creșterea vânzărilor? Cum ar fi să creezi un finisaj decorativ, utilizând șine prețuri din oferta accesorii-magazine.ro?

De ce șine de prețuri de la RMS?

Și dacă nu ai aflat încă, compania RMS (Retail Management Solutions) vine în întâmpinarea clienților cu posibilități multiple de a transmite informații legate de preț, promoții, produse în ofertă, totul pentru amenajarea optimă a unui spațiu comercial.

Indiferent de natura mărfurilor expuse, cele mai „exploatate” șine prețuri sunt cele din plastic, grație ușurinței în utilizare dar și a costurilor foarte mici. Pe lângă acestea, la fel de solicitate sunt și cele în variantă autoadezivă, întucât se pot adapta oricărui tip de raft, fie el metalic sau de lemn.

Includem în capitolul sine de prețuri:

❗profil adeziv transparent DBR
❗profil adeziv HE 39/ 1000 transparent ( ideal pentru suprafețele fără cant sau foarte înguste)
❗profil adeziv DBR transparent cu bandă adezivă de 19 mm,
Toate sunt caracterizate prin materialul flexibil și deosebit de rezistent, în timp, la uzură.

Cum procedezi însă când vine vorba despre rafturile comerciale?

Ei bine, RMS stă foarte bine și la acest capitol, astfel că printre cele mai căutate șine prețuri se regăsesc:

❗profil LS transparent ( cu fixare în două unghiuri față de verticală) – potrivit pentru rafturi : Modern Expo, Tego, Storebest, Linde, Adams și Decor – Metall.
❗profil TE transparent – aplicabil pe rafturi Tegometall, Eden, IFAS
❗profil HSAC transparent ( montat pe rafturi cu profil C la capăt): Kifato, La Fortezza, Alser, Nordic.

În mod evident, nu pot omite accesoriile pentru rafturile din lemn sau sticlă, în speță: profilele adeziv HE transparent și GLS transparent ce permit amplasarea etichetei în unghi de 20° pentru vizibilitate sporită.

Mai mult decât atât, în paleta diversificată a companiei anterior menționată regăsim inclusiv șine prețuri cu fixare pe rafturi tip grilaj din sârmă și coșuri din sârmă, în genul profilelor DRA, KE transparent sau KVL transparent, profile pentru cârlige (port etichetă DRA sau port etichetă cu buzunar), precum și nelipsita bandă decor PVC pentru profile preț.

Investește în imaginea magazinului tău!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.