Termoizolații acoperiș și mansardă Brașov – Termopur la înălțime

Conform studiilor de piață, spuma poliuretanică cu celulă închisă asigură o termoizolare cu cel puțin 300% mai bună decât vata bazaltică sau polistirenul. În ultima perioadă s-a remarcat o „explozie” în domeniul construcțiilor, astfel că astăzi, în mod inevitabil, atingem un subiect legat de termoizolații acoperiș și mansardă Brașov. Ca de fiecare dată, am provocat la dialog specialiștii în domeniu, îndreptățiți să argumenteze utilitatea acestei categorii de lucrări.

Reprezentantul Termopur a deschis discuția cu o explicație clară în privința izolației cu spumă poliuretanică: „Rigidă și cu rezistență mecanică înaltă, cu consistență densă și celulă încapsulată, spuma poliuretanică izolează foarte bine și nu permite pătrunderea aerului și a umezelii. Mai mult decât atât, sporește nivelul de confort eliminând, în același timp, riscul apariției condensului și mucegaiului.”

Însă, câți dintre noi cunoaștem beneficiile rezultate în urma acțiunilor de termoizolații acoperiș și mansardă Brașov?

Iată, în cele ce urmează, o scurtă enumerare, menită să vă deschidă noi orizonturi:

Mai întâi insistăm pe eficiența energetică, deoarece s-a constatat că etanșarea locuinței cu spumă poliuretanică are un aport semnificativ în îmbunătățirea acesteia.

Discutăm apoi despre proprietățile de acoperire completă (pentru etanșare perfectă), despre rezistența împotriva umezelii sau îmbunătățirea structurii de până la trei ori, fără a adăuga o greutate semnificativă.

Când vine vorba despre termoizolații acoperiș și mansardă Brașov este necesar să înțelegem și avantajele implicite. La momentul actual, spuma poliuretanică reprezintă materialul cu cel mai înalt grad de protecție termică astfel că facturile la energie vor fi, în mod evident, mai mici.
Sustenabilă și prietenoasă cu mediul, cu o rezistență înaltă, durata de viață atinge aproximativ 80 de ani, fără să piardă proprietățile izolatoare.

Însă, cel mai important aspect: protejează sănătatea locuitorilor, căci funcționează ca un izolator extraordinar ce împiedică apariția mucegaiului.

E drept că spuma poliuretanică presupune costuri mai ridicate, însă, în mod indubitabil, investiția va fi rapid recuperată.

Salvează sume colosale cheltuite pentru încălzire cu soluții de izolare de la Termopur.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.