Sisteme expunere pentru magazine

Prima impresie contează așa încât, indiferent de tipul de produse sau servicii pe care le comercializați, aveți nevoie de instrumente eficiente de promovare, care să evidențieze atuurile afacerii dumneavoastră. De aici și recomandarea specialiștilor din domeniu de a vă organiza, pentru o imagine unitară, cu ajutorul unor sisteme expunere pentru magazine.

În acest sens, compania SC Retail & Management Solutions SRL vine să-i ajute pe cei interesați, cu o varietate de produse menite să contribuie la succesul final.

Ei bine, dacă nu cunoașteți avantajele acestor sisteme expunere pentru magazine, vă încurajez să parcurgeți rândurile ce urmează. Promit să clarific importanța fiecăruia în parte.

S-a constatat că sistemul infoline este în topul preferințelor, fiind utilizat pe scară largă ca suport de publicitate în magazine și standuri expoziționale.

Secțiunea cuprinde sisteme de informare pentru perete și masă cu rame din plastic în format A4.

Utilizând un astfel de element, veți obține o imagine clară și ordonată, în care plasați informația compactă cu scopul de a ajunge cu ușurință în atenția cumpărătorului.

Cosuri din plastic pentru magazine – alegerea potrivita

Standul telescopic pentru rame afișaj ABS, cunoscut mai degrabă sub denumirea de suportul tip T, permite inserarea a două printuri care să prezinte produsele și prețurile din ofertă. Noutatea constă în diversitatea accesoriilor ce pot fi montate, permițând astfel să găsiți propria soluție de publicitate pe perete, raft, coș de cumpărături ori profil suspendat.

Ramele din plastic, poate cele mai populare sisteme expunere pentru magazine se regăsesc în formate de la A6 la A3, într-o selecție mare de culori, sunt ușor de utilizat, iar raportul preț-calitate: excelent.

Accesorii magazine si supermarketuri

Și ar mai fi de menționat folia de protecție antireflectivă tip „U”, cu grosime de 0,3 sau 0,1 milimetri, sub forma unui buzunar din plastic ce protejează printul din hârtie. Suprafața anti-reflectivă vă permite să vedeți clar printul din diferite unghiuri de vizualizare.

Fiți inspirați: succesul stă în mâinile dumneavoastră!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.