Transport marfa, repede si ieftin

Atunci cand transportați marfa local sau poate chiar in afara tarii, puteti gestiona singur procesul sau puteti externaliza nevoile de transport marfa catre terti. Compania Intertrans Grains va prezinta principalele avantaje pe care sa le luati in considerare atunci cand decideti daca ar trebui sa utilizati servicii de transport marfa.

Serviciu adaptabil. O companie de transport rutier are un avantaj incredibil fata de diferitele metode de transport pentru administrarea sa adaptabila; traseele si calendarele pot fi echilibrate si modificate in conditii prealabile individuale, fara prea multe probleme.
Potrivit pentru distante scurte. Este mai economic si mai rapid pentru transport marfa si persoane pe distante scurte. Intarzierile in calatoria marfurilor ca urmare a problemelor logistice de incarcare si descarcare sunt minime. Produsele pot fi stivuite direct intr-un vehicul stradal si transportate direct la locul lor de destinatie.

Cost de ambalare mai mic. In comparatie cu diferitele metode de transport, marfurile transportate rutier necesita o ambalare mai putin complicata. Produsele transportate cu ajutorul unui tir necesita mai putina presare si nu va fi nevoie de o stivuire speciala.

Transport marfa – ce metoda e mai avantajoasa?

Viteza rapida. In cazul in care produsele trebuie sa fie trimise rapid, transportul rutier este mai potrivit decat transportul feroviar sau pe apa. Se pierde mult timp cu incarcarea si descarcarea marfurilor pe diferite ambarcatiuni, motiv pentru care transportul rutier e preferat in multe cazuri.

Cost mai mic. Transportul stradal nu necesita doar mai putine investitii de capital initial, ci si costul de functionare si intretinere este, de asemenea, relativ mai mic. Indiferent de posibilitatea ca tariful aplicat transportului rutier sa fie ceva mai mare decat cel al cailor ferate, cheltuielile reale ale transportului de marfuri sunt mai mici.

Fiecare proprietar al unui business isi cunoaste propriile nevoi si bugete, motiv pentru care alegerea metodei preferate de transport marfa sa fie aliniata cu acestea. In ultima instanta, cu cat sunt mai complicate nevoile fiecaruia, cu atat mai mult va avea de beneficiat de pe urma unor servicii personalizate.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.