Saboti medicinali din piele naturala: veseli, comozi si versatili

Exista numeroase motive pentru care asistentele poarta saboti medicinali. De exemplu, sabotii sunt o incaltaminte medicala populara, cunoscuta pentru ca ofera un suport bun al piciorului. De fapt, sabotii de inalta calitate ajuta asistentele medicale sa reduca durerile de picioare, glezne, genunchi si spate pe parcursul zilei.

Acest lucru este extrem de important, deoarece asistentele petrec ore lungi pe picioare, cu sanse mici de odihna sau confort. Nu este neobisnuit ca asistentele ocupate sa-si petreaca cea mai mare parte a turelor de 12 ore stand in picioare si ingrijindu-se de pacienti. Drept urmare, trebuie sa foloseasca pantofi confortabili sau saboti medicinali de inalta calitate.

Sabotii medicinali ar trebui sa ofere beneficii unice pentru cei care stau toata ziua in picioare. Aceasta include oferirea unei talpi intermediare de sustinere, acoperire adecvata, rezistenta la alunecare si un design inteligent. Mai mult, ar trebui sa reduca la minimum ranile cauzate de caderea obiectelor, forta contondente si expunerea la substante chimice daunatoare sau fluide corporale.

Saboti medicinali – nu toate modelele sunt la fel

Majoritatea sabotilor nu au sireturi si ofera avantajul unei incaltari rapide fara a fi nevoie de aplecare. Acest lucru reduce tensiunea, presiunea si stresul pe care oamenii le experimenteaza atunci cand poarta incaltaminte obisnuita cu sireturi. Pe scurt, se potriveste corespunzator piciorului fara a fi nevoie sa fie legat si/sau strans. De asemenea, sunt mai putin restrictivi, ceea ce duce la un confort general mai bun pe tot parcursul zilei.

saboti mdicinali ortopedia ortosan

www.ortopediata-online.ro/uniforme-si-saboti-medicali/saboti

Sabotii sunt o alternativa comuna la pantofii sport si la incaltamintea de lucru. De fapt, ei sunt preferati de multe asistente datorita caracteristicilor mentionate mai sus. Cu toate acestea, este important de subliniat ca nu toti sabotii sunt creati la fel, iar unele modele ofera un suport mai bun.

Aceasta incaltaminte este cea mai potrivita pentru plimbari scurte sau nevoi specifice de ingrijire a sanatatii. In schimb, alte modele se concentreaza in primul rand pe suport si confort. Acest lucru le permite persoanelor sa stea in picioare pentru perioade lungi de timp, fara a simti prea mult disconfort sau durere.

Iti recomand si „Orteza toracica pentru corectarea posturii DorsoPlus

Acest lucru se datoreaza faptului ca sabotii de incredere sunt conceputi ca incaltaminte de sustinere pentru a sta in picioare toata ziua sau in timpul plimbarilor ocazionale. In acest caz trebuie sa alegem mereu confortul peste design.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.