Orteza toracica pentru corectarea posturii DorsoPlus

Tocmai am facut un RMN de coloana si umar. Rezultatele nu ma incanta, am hernie de disc la 3 inele si artroza la umarul drept. Pana ajung la un neurolog (banuiesti cat dureaza), iar masuri simple si la indemana, o orteza toracica pentru completarea posturii.

Stau multe ore la birou, asta e natura job-ului meu. Ma concentrez la ce am am de facut si uit sa imi pastrez postura sau sa ma ridic macar odata la 1-2 ore.

Pentru a fi sigura de alegerea pe care o fac, m-am adresat unui magazin de tehnica medicala care sa ma indrume. Ma bucur ca am facut acest lucru, internetul este plin de tot felul de orteze toracice si hamuri care promit sa mentina o postura corecta a coloanei vertebrale.

De ce orteza toracica Dorsoplus?

Am stat de vorba cu o doamna care s-a specializat in aparatura, echipamente tehnico medicale si analiza plantara. Asa a aflat ca multe produse vandute sub denumirea de orteze toracice nu sunt tocmai utile, pot jena in zona sub bratului, sunt rigide, provoaca iritatii si disconfort.

orteza toracica

E important sa achizitionam produse de tehnica medicala de la cei specializati. Eliminam riscul de a arunca banii pe fereastra si a cumpara un produs care sa nu se ridice la calitatea ceruta si care sa nu ne ajute cu nimic.

Mi s-a recomandat orteza toracica DORSOPLUS pentru ca este un produs revolutionar, fabricat in Italia de o firma specializata in aparatura si produse ortopedice. Iti mai spun un luctu care ma incanta, este invizibila sub haine, nu creaza cute si nu transpir in zona pe care o acopera.

Ori de cate ori pozitia mea aluneca catre nefiresc, simt cum proteza incearca sa imi alinieze pozitia. Ma obliga intr-un mod subtil sa ma corectez si sa elimin presiunea pe care eu singura o exercit asupra coloanei.

Care este pretul unei orteze toracice Dorsoplus?

orteza toracica pret

Pret orteza toracica Dorsoplus: 360 lei . Sursa www.ortopediata-online.ro

Am gasit pe internet tot felul de hamuri sub denumirea de orteza toracica. Cate din ele sunt recomandate de specialisti? Cate sunt cu adevarat dispozitive medicale?

Iti recoman si un produs pentru ameliararea rapida a durerilor, Biofreeze despre crioterapie sau terapie la rece.

Iti recomand sa fii precaut si sa nu te lasi impresionat de un pret scazut. Cu cat pretul e mai mic, cu atat este posibil sa cumperi un produs care promite multe si nu face nimic. Cere parerea specialistilor si ai grija de sanatatea ta.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.