De unde cumperi tot ce inseamna sisteme de acces?

Mie imi place sa cumpar totul dintr-un singur loc, poate din comoditate sau din nevoia de a folosi cat mai putine resurse. Pun accent pe calitate, garantie si apoi pe pret, mai ales atunci cand vine vorba de sisteme de acces caci ele fac obiectul discutiei noastre de astazi.

1. Accesorii porti si elemente de feronerie

Indiferent de calitatea portii, daca feroneria nu este una calitate, lucarea per ansablu nu va fi o resita. Accesoriile pentru porti sunt la fel de importante, indiferent daca vorbim despre sisteme pe sina, balamale, opritoare sau ghidaje. Acestea trebuie sa sustina greutatea portii in timpul manevrelor de deschidere inchidere, plus alte forte exterioare ( viteza vantului este cel mai elocvent exemplu)

2. Balustrade, usi, copertine din sticla si inox

Si pentru ca detaliile conteaza, in cazul celor de mai sus, designul se impleteste cu utilitatea pentru a crea lucruri deosebite. Personal, imi plac balustradele din sticla, creaza ideea de spatiu nesfarsit, de eternitate.

3. Usi de garaj, usi industriale, usi antifoc

Usa, pe langa utilitatea practica, o usa trebuie sa fie parte din arhitectura cladirii, fie ca vorbim de o resedinta casnica (rezidentiala), fie ca vorbim despre o hala industriala sau un garaj.

Pentru locatiile expuse la pericolul focului, exista usi antifoc concepute cu scopul de a asigura siguranta persoanelor si de a minimiza pagubele produse de un potential incendiu.

4. Automatizari si bariere

Am ajuns la capitolul „welcome to the future”. Automatizarile, posibilitatea de a inchide/deschide o poarta sau o usa de garaj, de cobori/urca o bariera de orice tip cu ajutorul telecomenzii sau chiar a telefonului mobil inseamna mai mult decat decat comoditate sau confort, inseamna securitate.

5. Confectii metalice

Nevoia de a fi unic, de a avea porti sau garduri cu un model anume cere un serviciu de confectii metalice de calitate, in care sudura este dusa la rang de arta. Portile caselor sau a institutiilor devin o declaratie a bunului gust si a creativitatii.

Astazi puteti alege si imbina elemente si accesorii componente a tuturot tipurilor de sisteme de acces fara nici o limita si de la un singur distribuitor, si anume, RG Design Brasov.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.