Usi si porti made in Romania

Nu am nimic cu produsele din import, mi-am propus cu ani in urma sa raman fidela produselor fabricate in Romania si am reusit.  De curand am avut nevoie de sisteme de usi si am gasit cu usurinta, ba mai mult, m-au intrebat daca vreau pentru usi rezidentiale sau pentru usi industriale.

Le-am spus ca am nevoie de o usa de garaj si de o usa de intrare. De aici a inceput distractia… 🙂 Ce material prefer, ce coeficient de transfer termic urmaresc ,care este suprafata acoperita pentru a-mi sugera cea mai buna varianta de deschidere, ce textura sau element de design mi-ar placea?

Sincer, n-am crezut ca e atat de complicat sau ca am atatea optiuni. Am avut posibilitatea sa-mi aleg inclusiv mecanismul de actionare a usii de garaj. Totul s-a transformat intr-o alegere personala, nu a fost vorba doar de a achizitiona o usa de garaj, ci de o proiectie si o executie personala, exacta si de calitate superioara.

Usa de intrare este de vis, este un amestec intre design, eleganta, siguranta si izolatie termica si fonica. Dupa ce le-am povestit ce mi-as dori, au venit cu o propunere: usa din aluminiu Hormann cu suprafete vitrate pentru a lasa lumina naturala sa patrunda pe laterale.

Usile pentru intrare au sisteme de blocare in 9 puncte, deci despre siguranta nici nu are rost sa mai vorbim. In functie de preferinte iti poti alege un sistem de acces complex, pe baza de cheie sau cartela master.

O usa poate schimba aspectul intregii locuinte, ii poata adauga valoare. Faptul ca am avut parte de consultanta a insemnat foarte mult. Oamenii astia chiar stiu ce produc si ce vand pana in cele mai mici detalii.

In curand voi avea nevoie de garduri si porti, este de la sine inteles ca ei vor deveni distribuitorul meu personal pentru tot ceea ce inseamna proiectare, executie si instalare de porti, garduri, usi si balustrade.

 

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.