Echipamente tehnico medicale sau ortopedice pentru acasa

Uneori ingrijirea la domiciliu se poate face ca in orice spital. Daca nu este necesar un tratament care sa implice cunostinte medicale, atunci iti poti petrece perioada de convalescenta la tine acasa. In acest sens s-ar putea sa ai nevoie de echipamente tehnico medicale sau ortopedice care sa iti sustina vindecarea sau mobilitatea.

Ca sa fiu cat mai precisa, o sa iti dau cateva exemple de astfel de echipamente de tehnica medicala care ti-ar putea aduce multe beneficii.

Elevatoare hidraulice

Uneori accidentele se intampa si suntem mobilizati la pat mai mult timp decat e nevoie. In astfel de cazuri sa ai un elevator hidraulic care sa iti permita sa te intorci sau sa te ridici fara ajutorul unui membru al familiei este spectaculos. Crede-ma, stiu ce spun. Daca durata tratamentului nu este lunga, il poti inchiria.

Dispozitive de mers

Scaune cu rotile, cadre de mers, carje si bastoane sunt doar cateva echipamente de tehnica medicala care iti pot fi de folos in perioada de convalescenta. Se pot cumpara sau se pot inchiria. Fiecare isi poate face un calcul in functie de perioada in care preconizeaza ca va avea nevoie.

ortopedice

Scaune de baie

Daca functiile locomotorii sunt afectate, baia sau dusul pot reprezenta un motiv de stes. Acest lucru se rezolva daca suferindul are posibilitatea sa stea comod pe un scaun de baie cu sau fara spatar, dupa preferinte.

Sunt foarte multe modele si sunt produse ieftine care pot asigura un grad de confort ridicat pentru o persoana aflata in suferinta fizica.

Aparate Kinetec

Chiar si gimnastica medicala poate fi facuta acasa. Aparatele kinetec cu miscare continua te ajuta sa iti faci exercitiile corect si sa revii in cea mai buna forma in cel mai scurt timp. Pentru inchiriere kinetec, ia legatura cu distribuitorii autotizati.

Orteze medicale

Regasite sub forma de orteza, corset sau centura aceste dispozitive de tehnica medicala sustin vindecarea pre sau post operatorie sau pot fi purtate pentru ameliorarea unor afectiuni care tin de :

  • afectiuni ale coloanei vertebrale si pentru hernia de disc,
  • afectiuni ale membrelor (atat superioare cat si inferioare),
  • afectiuni cervicale,
  • hernie ombilicala si inghinala,
  • afectiuni pediatrice.

Sa nu uitam nici de incaltamiontea comoda, „Saboti medicinali din piele naturala: veseli, comozi si versatili„.

Ingrijirea la domiciliu cu echipamente tehnico medicale ajuta atat in plan fizic cat si in plan psihologic. Continua-ti vindecarea acasa.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.