Incepem anul 2023 cu recomandari

La multi ani! Zic sa avem un an usor, sa invatam maxim, sa fim productivi si sa ne bucuram de succes. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune! Asadar, fara alte introduceri, iata 4 recomandari de inceput de 2023.

Sahara Transport – Transport marfa generala Mures

Serviciile de transport marfa generala au fost lovite crunt in 2022 odatata cu majoarea preturilor la carburanti. Cu experienta de aproape 20 de ani in servicii de transport marfa intern si international, echipa de la Sahata Tranport din Mures a reusit sa gaseasca solutii care sa le optimizeze activitatea.

Cunoasterea pietei si a nevoilor clientilor a oferit sustinere in timp de criza si a generat solutii si rapunsuri la problemele intampinate in transportul rutier de marfuri. Daca iti doresti un partener stabil si de cursa lunga in domeniul transportului general de marfa, l-ai gasit. ­čśë

Sitcom Impex – consumabile pentru Horeca

Desi domeniul HoReCa a trecut prin vremuri grele, 2022 a fost un an bun, a fost un an in care oamenii si-au dorit sa mearga la restaurante, sa mearga in vacante si sa se bucure de experiente departe de casa. Sitcom Impex distribuie consumabile pentru horeca si se asigura ca oaspetii au parte de produse de calitate iar cei din domeniul ospitalier au la indemana toate accesoriile necasare pentru a oferi servicii la cel mai inalt grad de calitate.

Ai un bar, un restaurant, un hotel sau o pensiune? Livrezi mancare? Atunci iti recomand sa colaborezi cu Sitcom Impex pe partea de consumabile pentru horeca si cu siguranta vei desoperi rapid avantajele: variatate, preturi mici, calitate, promptitudine.

Comsev Tools – scule profesionale Pascani

Penstru meseriasi sau pentru tine acasa gasesti scule si utilaje profesionale care sa iti satisfaca toate capriciile. Unde? In Pascani, judetul Iasi. Moldovenii se remarca atat prin stocul fizic cat si prin parteneriatele pe care le au cu furnizorii directi.

Stihl, Makita, Yato, Black & Decker, Dewalt si o gama diversa de scule, unelte si utilaje profesionale sunt pregatite sa sustina activitatile tale. Acum stii unde sa mergi pentru scule profesionale Pascani. Vrei un motiv in plus? Ce zici de un service autozizat in vecinatarea magazinului? Ai o problema cu unul din utilaje? Profesionistii se ocupa si iti ofera garantie.

Psiholog Cristina Constantinecu – Cabinet pihologic Bucuresti

Cei mai multi dintre noi am inteles importanta vizitelor regulate la un cabinet psihologic. Ma bucura deschiderea oamenilor catre rezolvarea problemelor venite din educatie, traume sau pur si simplu cautarea celor mai bune solutii individuale pentru dezvoltare personala.

Ne nastem programati sa avem un anumit comportament, dar avem capacitatea de a modifica acest lucru. Putem invinge anxietatea, fricile, furia daca invatam sa le gestionam corect. Te invit sa o cunosti pe psiholog Cristina Constantinescu. O gasesti la cabinetul psihologic din Bucuresti unde isi calauzeste pacientii de toate varstele.

Acestea fiind spuse, spor la treaba!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.