Luminatoare cu funcții de ventilație și evacuare fum

Când vine vorba despre metoda de iluminare naturală experții afirmă într-un sigur glas că soluția cea mai potrivită e reprezentată de luminatoare. Folosite în hale industriale sau diverse magazine, acestea nu doar luminează cel mai bine încăperea ci au și marele avantaj de a reduce considerabil consumul de energie electrică.

Să vă mai spun faptul că sunt dotate cu funcții de ventilație și evacuare fum? Ei bine, cum deja ați înțeles, astăzi discutăm despre luminatoare. Și cine ar fi fost mai potrivit în abordarea acestui subiect dacă nu renumitul producător GBA Plastik?

În anii de experiență, compania a reușit să-i satisfacă până și pe cei mai exigenți clienți. Cu personal continuu instruit și echipament de ultimă generație, proiectele din portofoliu se deosebesc prin calitate și durabilitate.

Adaptarea la nevoile individuale a condus spre o paletă diversificată de luminatoare, printre care amintim sistemele modulare cu formă semirotundă, realizate din policarbonat termoformat de 10 mm grosime. Ușor de instalat, cu rezistență înaltă la șoc și grindină, acestea asigură izolație termică și fonică pe măsura așteptărilor.

Tipuri de luminatoare

Apoi, în funcție de aplicabilitate, regăsim:
✅luminator modular cu bază tablă și sort mascare (montat pe învelitorile de tip tablă cutată, vată și membrană)
✅luminator modular cu bază tablă
✅luminator modular cu bază din fibră curbată
✅luminator modular pentru panou sandwich, adaptat perfect pentru montajul pe acoperiș și accesorizat cu toate elementele necesare realizării termo-hidroizolației perimetrale.

Și să nu uităm de cupolă! Fabricată din placă policarbonat alveolar de 16 mm grosime, termoformată, cu structură multistrat, aceasta oferă înalte performanțe de termoizolație și rezistență mecanică. Structura multicamerală permite pătrunderea uniformă a luminii naturale, asigurându-i o transmisie ridicată și eliminând, în același timp, efectul de seră.

La final mai precizez doar că:
✅rezistența mecanică face produsul sigur și incasabil.
✅procesul de termoformare respectă reglementările legale privind igiena, sănătatea și mediul înconjurător.
✅protecția UV aplicată în timpul procesului de extrudare a policarbonatului garantează longevitatea.

Cu luminatoare optime, viața e mai ușoară!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.