Noutati si servicii de care ai putea avea nevoie

Prin natura job-ului meu aflu mereu ce este nou si cine se lanseaza sau se reinventeaza pe piata serviciilor din Brasov sau din tara. Iata ce am aflat!

1. Epilare definitiva Brasov si servicii de remodelare corporala, inclusiv slabire localizata Brasov

Iata un subiect fierbinte. Daca ai cautat cel putin odata informatii depre epilare definitiva Brasov ramai aproape. Stiu ca cele mi multe saloane fac aceasta procedura de infrumusetare, dar oare cate au investit in aparatura performanta si sigura?

Hai sa lamurim un aspect. Epilarea definitiva nu este chiar definitiva. 🙂 Da, stiu cum suna. Daca esti interesata de epilare definitiva Brasov si pasionata de domeniul beauty este foarte probabil sa fi auzit la Laura Mera si de serviciile pe care ea le ofera brasovencelor si nu numai cu profesionalism si sinceritate.

Pe Laura o gasesti la Simeral Beauty Center unde te asteapta atat cu servicii de epilare definitiva Brasov cat si cu tehnologii noi de slabire localizata si remodelare corporala. Trebuie sa vezi cu ochii tai, pentru ca oricat de mult ti-as spune eu despre EMS sau HIFU, pare greu de crezut.

2. Hidroizolatii profesionale Brasov – Tisrem Impex

Ai nevoie de hidroizolatii in Brasov? Atunci ia legatura cu cei de la Tisrem Impex si cu siguranta vei obtine o oferta buna pentru impermeabilizari sigure si durabile. Cand vine vorba de hidroizolatii Brasov, Tisrem Impex este alegerea celor care doresc hidroizolarea blocurilor, a halelor si depozitelor, a beciurilor, parcarilor etc.

Tisrem raspunde prezent la solicitarile tutror clientilor care solicita hidroizolatii cu membrane bituminoase. Infiltratiile de apa nu vor fi o problema, profesionistii de care vorbim acum folosesc materiale de inalta calitate si respecta toate etapele de aplicare.

Nu se dau in laturi de la niciun proiect de hidroizolare, indiferent de marime sau complexitate.

3. Rec Obi Plast -colectare deseuri Oravita si Caras Severin

Unii vorbesc despre ecologizate si masuri de salvare a planetei de deseuri, altii se murdares si participa activ la o lume mai curata. Ii salut si ma inclin. Rec Obi Plast, o firma de colectare deseuri din Oravita se implica in transportul si gestionarea deseurilor feroase si neferoase si RECICLEAZA orice material in vederea refolosirii.

Cand vine vorba de colactare deseuri sau transport deseuri, personalul Rec Obi Plast tine cont de natura deseului: periculos sau nepericulos, reciclabil sau nereciclabil, uleiuri sau substante periculoase si trimite o autospeciala corespunzatoare.

Producem mult gunoi. Aproape orice produs achizitionat este ambalat iar ambalajul ajunge la gunoi. Este mare nevoie de o campanie de constientizare a populatie. Cati oameni arunca din comoditate becurile si bateriile la gunoi? Cati arunca telefoane, tablete, tonere si alte obiecte care contin substante daunatoare? Cati arunca grasimi in conductele de scurgere? De medicamente expirate nici nu vreau sa aduc vorba.

M-a luat valul… Este un subiect sensibil pentru mine. 🙂

4. Izocon Tim – Hidroizolatii Timisoara

Ne intoarcem in domeniul hidroizolatiilor dar de data asta ne mutam la Timisoara. Vorbim de hidroizolatii Timisoara si de profesionistii de la Izocon Tim cunoscuti si pentru montajul de tabla pentru acoperisuri.

Asadar, daca ai nevoie de servicii de hidroizolatii Timisoara pentru spatii comerciale, hale industriale, acoperisuri si terase sau chiar si pentru hidroizolarea bazinelor de inot, iti recomand sa apelezi la experienta si profesionalismul echipei Izocon Tim.

Astea fiind spuse nu-mi ramane decat sa iti urez o colaborare frumoasa cu firmele mai sus numite. Sa auzim de bine!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.