Recomandarile lunii septembrie

Asa cum te-am obisnuit, periodic, revin cu recomandari de firme si servicii care ti-ar putea fi utile. Fara alte introduceri, iata propunerea mea pentru luna septembrie.

1.MLK TRANS & LOGISTIC – Transport rutier de marfuri generale Bucuresti

Daca ai o afacere care implica comert sau distributie, poti apela la serviciile de transport rutier de marfuri generale Bucuresti oferite cu profesionalism de MLK TRANS & LOGISTIC. Din 2014, cu o flota auto diversificata si in continua schimbare firma de transport rutier de marfuri generale din Bucuresti realizeaza atat transporturi interne cat si internationale.

Pe langa flota diversificata si bine intretinuta, un aspect care recomanda serviciile de transport rutier de marfuri generale Bucuresti il reprezinta respectarea cu strictete a normativelor in domeniu. Siguranta este mereu prioritara, motiv pentru care asigurarea CMR este mereu prezenta.

Un motiv in plus pentru a apela serviciile de transport intern si international oferite de MLK TRANS & LOGISTIC il reprezinta limbile straine pe care atat personalul din dispecerat cat si soferii le vorbesc cursiv.

2. Danifan Activ – Demolari controlate Bucuresti, excavatii si transport moloz

Astazi vorbim despre servicii de demolari controlate Bucuresti. Domeniul constructiilor este unul atat de vast incat am putea umple pagini intregi… In plina modernizare, esentiale in domeniul constructiilor sunt serviciile de demolari. Pentru a elibera spatiile de constrctii vechi sau constructii care nu mai intrunesc normele actuale de siguranta, Danifan Activ, cu utilaje specifice, intervine cu servicii de demolari controlate Bucuresti.

Demolarile nu se fac oricum, mai ales in ideea in care cladirile ce urmeaza a fi demolate se afla in oras, in apropierea altor cladiri. De aici si termenul de demolari controlate pentru ca sunt luate in calcul toate aspectele pentru un impact cat mai mic asupra mediului. Demolarile mecanizate sunt facute astfel incat cladirea sa fie demolata pas cu pas, fara multa mizerie si , mai ales, fara mult praf.

Pentru demolari controlate Bucuresti recomand Danifan Activ din Bucuresti. Tot ei se implica si in actiunile de transport moloz in locuri special amenajate. Mai mult decat atat, au capaciteatea de a amenaja terenul eliberat si chiar de a pregati fundatia pentru noua constructie oferind servicii de excavatii Bucuresti pentru o paleta larga de lucrari.

3. E’Satya – Climatizare  industriala Focsani si Vrancea

Recomand echipa E’Satya atat pentru servicii de climatizare  industriala Focsani cat si pentru servicii de climatizare si vetilatie oriunde in tara. Colaborand cu cei de la Daikin, Mitsubishi, Fujitsu, Gree, Hisense, Airwell si Samsung au obtinut infomatii valoroase in domeniul climatizarii si ventilatiei pe care le aplica in fiecare proiect in care se implica.

E’Satya este recunoscuta pentru solutiile economice propuse. Fiecare proiect este tratat individual si pentru fiecare se cauta solutii cu nivel redus de poluare. Asadar, daca esti in cautare de o firma serioasa in configurarea si montajul de sisteme de climatizare industriala Brasov, cere-le o oferta.

4. Axon Industry  – producator echipamente uz industrial Ploiesti

Iata ca se poate! Din 1996 un producator echipamente uz industrial Ploiesti demonstreaza ca inca suntem buni la fabricarea de piese din diverse materiale. Axon Industry s-a remarcat de-a lungul timpului pentru capacitatea de a se adapta la cerintele impuse de domeniul industrial.

De la fabricarea de piese de schimb industriale din cauciuc si materiale plastice au evolat si au trecut la fabricarea de componente pentru pompe hidraulice si pneumatice ca mai apoi sa dezvolte linii de productie pentru pompe, sisteme hidraulice, aparate hidropneumatice si alte echipamente de uz industrial pe care le intretin, le repara si le dezvolta in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Pentru echipamente de uz industrial, nu ezitati sa ii contactati.

La final nu imi ramane dacat sa le urez succes celor mai sus mentionati.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.