Piese de schimb buldozer, livrare din stoc

Piesele de inalta calitate sunt baza pentru a asigura functionarea normala a echipamentelor de masini de constructii. Datorita utilizarii intense a acestor echipamente, este inevitabil ca acestea sa aiba nevoie de piese de schimb. Din acest motiv, este important sa stiti intotdeauna unde puteti sa gasiti piese de schimb buldozer si nu numai.

A avea piese de schimb critice la indemana este cea mai buna practica, dar uneori poti fi surprins de o defectiune neasteptata. Cand este timpul sa comanzi piese de schimb in graba, ce iti vine in minte mai intai: sa te intorci la producator pentru piese OEM (producator de echipamente originale) sau sa aprovizionezi de la un furnizor local?

Multe companii opteaza pentru prima, dar aceasta poate deveni mai costisitoare pe termen lung. Inainte de a lua aceasta decizie importanta, ganditi-va la modul in care piesele de schimb pot beneficia afacerea dvs.

Unii producatori impun limitari privind utilizarea pieselor de schimb generice sau modificate, iar utilizarea acestor piese de schimb poate anula garantia pentru un echipament. Daca ceva ar merge prost, atunci costurile pentru repararea echipamentului sau remedierea oricarei defectiuni ar putea reveni dvs. si nu producatorului. Esecurile duc adesea si la pierderi consecutive semnificative. Acest risc trebuie cantarit inainte de achizitionarea oricaror piese de schimb.

Piese de schimb buldozer – OEM vs furnizori

Valoarea adaugata este un alt aspect de avut in vedere. Aceasta vine intr-o varietate de moduri, in functie de aspectul care este cel mai important pentru afacerea dvs. Valoarea pieselor OEM este derivata din inginerie interna, upgrade-uri, modificari si optimizari care pur si simplu nu pot fi oferite de niciun alt furnizor de piese generice.

Majoritatea dintre noi asociaza valoarea cu costul piesei, cand de fapt poate include si serviciul pentru clienti furnizat de organizatie. OEM vor avea o cunoastere de neegalat despre propriul echipament pe care niciun furnizor de piese generice nu il poate egala.

Valoarea se obtine si prin costul total de proprietate, termen care este folosit aproape prea des. Costul adevarat trebuie comparat cu riscurile inerente asociate cu instalarea, performanta si impactul pe care o piesa non-OEM il poate avea asupra intregii masini si a fluxului asupra sistemului.

Valoarea pieselor de schimb OEM vine din capacitatea lor de a rezista pentru o anumita durata si de a fi suficient de rezistente pentru a rezista intre ciclurile de intretinere preventiva. In final, alegerea cea mai buna este aceea care ne avantajeaza pe noi si nevoile noastre.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.