Pompe de circuatie Grundfos, sisteme automate

Sistemul de pompe circulatie Grundfos incorporeaza o pompa de recirculare si o supapa termostatica. Acest sistem ajuta la circularea intermitenta a apei calde in conducta de alimentare si inlocuirea celei reci. Pompa este montata la incalzitorul de apa, iar supapa termostatica este amplasata la robinetul de apa calda. Supapa detecteaza pierderea de temperatura in alimentarea cu apa calda si se deschide supapa intermitent pentru a ocoli apa rece.

Pompa se actioneaza automat pentru a trage apa rece inapoi la incalzitorul de apa pentru reincalzire. Intre timp, apa fierbinte direct de la incalzitorul de apa curge in conducta de alimentare cu apa calda, asigurandu-se ca apa din conducta de la fiecare robinet este intotdeauna fierbinte.

Adaptat la majoritatea instalatiilor de apa calda rezidentiale, beneficiile sistemulu de pompe circulatie Grundfos includ:

  • Timp zero de asteptare pentru apa calda.
  • Economii de apa de pana la 10.000 de litri pe an intr-o casa tipica.
  • Cheltuieli reduse cu energia pentru incalzirea apei.

Grundfos se ocupa cu totul de eficienta energetica si isi propunem sa va prezenti optiuni pentru a mentine o casa eficienta. Credem cu tarie in optimizarea sistemelor pe care le folosim in fiecare zi, iar adevarul este ca multi proprietari nu se confrunta cu o performanta optima atunci cand vine vorba de utilizarea apei calde in casele lor. Nu numai ca este enervant sa asteptam ca apa sa se incalzeasca cu adevarat inainte de a sari la dus dimineata, dar si irosim multa apa in acest sens.

Citeste si Pompe Grundfos Alpha3, pompe de circulatie pentru evitarea risipei

Mentinand apa fierbinte in sistem in acest mod, nu va trebui sa asteptati ca apa care vine de la chiuvete sau dus sa se incalzeasca inainte de a o folosi. Asta inseamna ca nu veti irosi acea apa rece. O persoana obisnuita iroseste in jur de 20 de litri de apa pe an facand acest lucru. Cand utilizati o pompa de recirculare Grundfos in casa dvs., nu va trebui sa va implicati in aceasta practica risipitoare.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.