Lingouri aur 24K, investitii mari cu costuri mici

Oamenii detin aur fizic sub forma de bijuterii, monede de aur si chiar lingouri. In zilele noastre, pe langa achizitionarea de lingouri aur 24k de la bijutierul din cartier, le puteti cumpara de pe site-uri web de comert electronic.

In comparatie cu monedele de aur si bijuteriile, lingourile pot avea un cost mai mic. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare inainte de a le cumpara lingouri aur 24k. Cititi mai departe pentru a afla care sunt acestea.

1. Puritate: Asigurati-va ca ceea ce doriti este ceea ce obtineti. Cu alte cuvinte, asigurati-va ca aurul pe care il cumparati este pur. Karatul este unitatea folosita pentru a masura puritatea aurului; cu cat e mai mare caratul, cu atat mai pur este aurul. Prin urmare, aurul de 24, 22, 18 karate are cea mai pura forma in aceasta ordine. In cazul aurului de 24k, toate cele 24 de parti din aur sunt aur pur cu un nivel extrem de scazut de impuritati.

Iti recomand si articolul Lingouri de aur, active de investitie.

2. Rafinarie – In timpul achizitiei, va ajuta sa cunoasteti rafinaria de unde a fost rafinat lingoul de aur. Achizitionarea lingourilor de aur care au fost rafinate la rafinariile populare asigura cel mai inalt nivel de puritate.

3. Ambalare: Daca lingoul de aur este ambalat corespunzator atunci cand il cumparati online, nu il scoateti din ambalaj. Mentinerea intacta a ambalajului ajuta la mentinerea puritatii lingoului de aur. De asemenea, ambalajul unor lingouri aur 24k ajuta si la mentinerea valorii acestora.

4. Politica de returnare: verificati intotdeauna site-ul web sau politica de returnare a vanzatorului in timp ce cumparati aur online. In prezent, majoritatea lanturilor mari de magazine au site-urile lor online si ofera atat retururi, cat si schimburi. Cu toate acestea, politica de schimb de aur are termeni si conditii mai stricte, spre deosebire de alte articole vandute online.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.