Recomandare pentru un salon de tuns caini in Pucioasa

Ingrijirea cainilor este puternic asociata exclusiv cu imbunatatirea aspectului unui caine. Dar stiati de toate celelalte beneficii? Nu numai ca ingrijirea cainelui il face sa arate si sa miroasa uimitor, dar poate ajuta si la bunastarea si sanatatea lor generala. Iata cateva dintre beneficiile de top ale apelarii la serviciile unui salon tuns caini Pucioasa.

Igiena si miros mai bune!

Desigur, unul dintre cele mai evidente beneficii ale unui salon tuns caini Pucioasa are legatura cu igiena. Curatarea si indepartarea pielii moarte si acumularilor pot face minuni pentru igiena si mirosul cainelui dvs. Un caine cu un miros neplacut este suficient pentru a face orice persoana sa se indeparteze. Este, de asemenea, si un mediu propice dezvoltarii bacteriilor si parazitilor.

Verificati si tratati puricii

toaletare caini

Puricii sunt, din pacate, o inevitabilitate care vine odata cu detinerea unui caine. Un avantaj de a merge la un ingrijitor este ca vor putea verifica si acest aspect. Spalarea, periajul si taierea regulata a blanii vor ajuta la oprirea inmultirii puricilor. Ingrijitorul poate avea chiar si un tratament impotriva puricilor pentru a va ajuta sa scapati definitiv de aceasta problema.

Detectarea precoce a oricaror probleme de piele si sanatate

Daca incepeti sa mergeti in mod regulat la un ingrijitor, acesta se va familiariza cu animalutul dvs si poate sesiza anomaliile. Acestea ar putea include umflaturi pe care probabil le-ati omis in timpul unei sesiuni de periaj. Detectarea devreme a acestor probleme este esentiala pentru a opri raspandirea oricarei afectiuni grave.

Reduce sansele de infectii ale urechii

A scapa de murdaria si acumularea in urechile cainelui este importanta pentru a preveni orice infectii. Pe langa aceasta, la salon tuns caini Pucioasa. ingrijitorul va putea sa tunda oricare dintre partile mai lungi ale parului, care ar putea cauza probleme suplimentare. Infectiile urechii sunt una dintre principalele cauze ale surzirii cainilor.

Indiferent de rasa cainelui dvs sau lungimea parului acestuia, apelarea la serviciile unui salon tuns caini Pucioasa ofera doar avantaje. Si pentru ca am spus ca am si o recomandare, va indemn sa apelati cu incedere la serviciile SAN VET, cabinet veterinar Pucioasa.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.