Produse sanitare pentru bai de vis

Nu am avut niciodata ocazia sa scriu un astfel de articol, cu o selectie intreaga pentru o baie. M-am decis azi sa fac acest lucru si sa ma axez pe produse sanitare sau mai exact, pe care le-as alege eu pentru o baie perfecta, evident, din punctul meu de vedere.

Sa ne imaginam ca discutam de o baie mare, in care vom avea loc pentru urmatoarele produse sanitare : cada, cabina de dus cu rigola, doua chiuvete pe blat, bideu si toaleta. Exact ce trebuie pentru baia mea de vis.

Sa incepem cu primul din lista de produse sanitare : cada. As opta oricand pentru cada freestanding. Este luxul si eleganta pe care intotdeauna le-am visat sa le am intr-o baie.
Se pliaza perfect si isi gaseste locul exact acolo unde trebuie, mai exact in mijlocul baii, langa geamurile mari care dau spre gradina.

produse sanitare pentru bai de vis

In contextul meu perfect, cada aceasta este un moderna care da senzatia de spa si relaxare in orice moment. Este momentul perfect sa alegi cele mai frumoase baterii pentru a completa aceasta imagine de poveste.

Recomand si articolul „Baia, intre obiecte sanitare si design„.

Urmeaza chiuvetele pe care le-as dori in apropierea acestei cazi. Le-as vedea pe un blat de lemn cu lumini frumoase care sa cada direct pe oglinda pentru a fi si utile nu doar frumoase. Aceste chiuvete asezate pe blat sau lavoare cum mai sunt denumite, sunt cele mai elegante, caci sunt si practice dar si usor de montat.

Le pot aseza pe orice tip de blat caci cu siguranta il voi face la comanda. Nu ocupa mult spatiu si exista o gama larga de produse sanitare, in functie de forme si materiale.

Daca esti genul care petrece mult timp cu telefonul in mana chiar si pe toaleta, atunci caracteristicile acestuia conteaza mult. As alege oricand vasul de toaleta montat in perete. Baia o sa para mai spatioasa datorita acestuia iar faptul ca poate sa fie montat oriunde, pentru mine reprezinta in mare plus. O vad ca pe o varianta moderna pentru orice tip de baie . Bideul o sa fie montat langa vasul de toaleta si cu siguranta o sa fie montat pe perete.

Acestea sunt produsele sanitare pe care eu le vad necesare si ideale pentru modelul meu de baie.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.