Lingouri de aur, active de investitie

Se vorbeste mult despre posibilitatile in care ne putem investi banii la acest moment, inclusiv de posibilitatea achizitionarii de lingouri de aur. Nu vorbesc de cei care au posibilitati de investitie foarte mari si care pot cumpara proprietati si alte bunuri de valoare si care au si o armata de consilieri in preajma.

Si noi, oamenii care avem job-uri cu program de 8 ore pe zi simtim nevoia de a investi, de a pune bani deoparte fara a fi afectati de inflatie. Si noi putem cumpara aur, lingouri de aur cu puritate de 999.9%. Specialistii le numesc active de refugiu.

Te-ar putea interesa si articolul Cererea de aur continua sa creasca.

Ce sunt activele de refugiu?

Cei din lumea finantelor folosesc aceste instrumeste financiare deoarece le considera sigure in perioadele de criza financiara. Aurul este un activ de refugiu, dar nu orice tip de aur, ci doar acela de inalta puritate. Acum este unul din acele momente de care vorbesc specialistii ca este ideal sa cumperi active de refugiu.

Asa ca, daca ai posibilitatea, cumpara lingouri de aur cu puritate de 999.9% si pune astfel bani deoparte. Dupa ce trece criza, poti sa vinzi.

Ai cititi articolul „Investitii in aur – momente prielnice de cumparare„? Ti-l recomand.

Se adancesc premisele unei crize economice imediate

Cresterea preturilor la energie a atras dupa sine o serie de scumpiri pentru care nu era nimeni pregatit. Salariul minim a crescut cu o suma rusinoasa in timp ce facturile la gaz si curent au explodat.

Acum, suntem amenintati si de un potential razboi intre Rusia si Ucraina. Vor avea loc miscari masive de populatie, mase de refugiati vor afecta economia Romaniei si a multor state europene. Atat dolarul cat si monedele europene vor avea de suferit.

Romanii nici nu stiu de ce sa se teama mai mult in acest moment, de razboi sau de facturi? De ambele! Cred ca va trebui sa limitam consumerismul, am devenit dependenti de cumparaturi, branduri si alte nimicuri.

Hai sa cumparam din cand in cand cate un lingou de aur!

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.