Pret garsoniere si apartamente noi in Rasnov

Cauta de curiozitate „pret garsoniere si apartamente noi Rasnov” si vei descoperi o piata imobiliara ofertanta. Daca locuiesti in Brasov poti lua in calcul varianta unei mutari, mai ales daca esti in cautarea de apartamente noi, de locatii premium, de facilitati interioare si exterioare gandite pentru intreaga familie.

Daca iti doresti un apartament la munte, iata o solutie mai economica decat aceea de a investi in Brasov. In ultimii ani Rasnovul a avut parte de o dezvoltare benefica, a fost platou de film pentru cateva filme hollywoodiene celebre si si-a castigat un loc in locatiile cochete de vizitat atat pentru romani cat si pentru straini.

Sa nu uitam de partiile de ski din apropiere. Iubitorii sportului alb pot cauta pret garsoniere si apartamente noi Rasnov pe google si se pot convinge de avantajele unui apartament la munte. In plus, pot ajunge rapid in Poiana Brasov sau pe Valea Prahovei.

Pret garsoniere si apartamente noi in Rasnov  – Comir Villas

Mi-a atras atentia un dezvoltator cu un proiect imobiliar mai mut decat interesant, mai ales in ideea in care se afla la iesirea din Cristian spre Rasnov. Daca vrei sa fugi de aglomeratia din ce in ce mai sufocanta din Brasov, iata o solutie.

garsoniere si apartamente rasnov pret

Lista de preturi cu TVA inclus, incepand de la:

🔑 Garsoniere: 46.492 €
🔑 Studio: 54.235 €
🔑 2 camere: 61.828 €
🔑 3 camere: 72.141 €
🔑 3 camere penthouse: 93.305 €

Inca o parte buna la apartamentele noi construite este ca acestea vin finisate, adica au gresie si parchet in toate camerele, usi de calitate, bai complet echipate, tamplarie PVC premium, etc. Un alt avantaj este casa scarii. Da, din ce in ce mai multi oameni pun pret pe finisajele spatiilor comune.

Sa ai spatiu pentru a lasa in siguranta carucioare, biciclete, trotinete si alte echipamente mi se pare genial. Sa ai lift la un bloc de inaltime mica, la un bloc tip vila, este iar un lucru care intra in categoria „asa da”. Atunci cand cauti pret garsoniere si apartamente noi in Rasnov ia in calcul si astfel de detalii.

Nu am zis nimic de parcare? Scuzele mele! Exista si, mai mult decat atat, iti apartine, este inscrisa in CF.

Iti recoand sa citesti si „Apartamente noi Rasnov, noutati de la Comir Villas„.

Eu ma opresc aici, nu vreau sa plictisesc. Iti subliniez atat, daca esti in cautarea unui apartament nou in Brasov, ia in calcul si varianta unui apartament nou in Rasnov.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.