SDA, SERVICII COMPLETE DE MANAGEMENT AL ARHIVEI PRESTATE LA NIVEL NATIONAL

Conservarea documentelor într-o structură organizată, conform normelor în vigoare, este una dintre obligațiile companiilor, impusă de Legea Arhivelor Naționale. Legislația prevede ca procesul de arhivare să respecte o serie de reguli care, uneori, dau mari bătăi de cap responsabililor de instituții. Deși numeroase companii aleg în primă fază să realizeze pe cont propriu procesul de management arhivă, pe măsură ce volumul documentelor crește, gestionarea lor se îngreunează.

Astfel, devine necesară colaborarea cu specialiști în arhivistică, în speță SDA – servicii de depozitare și arhivare, care să ofere servicii complete, prestate la nivel național.

Nu știți care sunt avantajele și beneficiile pe care le obțineți printr-un astfel de parteneriat? Iată, mai jos, câteva dintre cele mai importante:

În primul rând, cu toții cunoaștem faptul că, pentru un management de arhivă eficient, trebuie create sisteme coerente, prin care se facilitează accesul rapid la documente și informații. Fluxul de lucru și tehnologia avansată garantează că veți avea permanent control asupra informațiilor, iar personalul continuu instruit conform normelor in vigoare, respectă cele mai înalte standarde de securitate atunci când vine vorba despre protejarea datelor.

Preluctare arhivistică și management de arhivă

management in arhivare documente

Apoi, fie că vorbim despre relocarea inventarului și implicit regândirea spațiului de birouri, despre prelucrarea arhivistică, consultarea documentelor, distrugerea arhivei sau eliberarea de adeverințe vom aprecia că apelând la servicii competente în domeniu, ne eliberăm de procese complicate, timp pierdut și costuri nejustificate.

La acestea adăugăm un alt aspect: SDA – servicii de depozitare și arhivare deține depozite echipate la cel mai înalt nivel de tehnologie și de securitate, poziționate strategic în București și în centrul României, la Brașov, unde se respectă proceduri stricte, de top, în domeniu. Așadar, vă asigurați că arhiva dumneavoastră este depozitată în cele mai bune condiții, fără risc de deteriorare. Și pentru că documentele prezintă importanță deosebită, iată că SDA – servicii de depozitare și arhivare garantează confidențialitatea datelor din arhivă prin sistemul permanent de supraveghere video și pază umană.

Cititi si „Ce obligații au firmele conform Legii 16/1996, Legea Arhivelor Naționale?„.

În concluzie, experții SDA oferă consultanță în management arhivă și soluții optime care să se plieze pe necesitățile fiecărei companii în parte.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.