Pompe Grundfos Magna 3, pompe de circulatie universale

Grundfos continua sa ofere solutii pentru o gama larga de aplicatii, de la zona sanitara la cea industriala sau chiar si in sectorul privat. Chiar si domeniul agricol sau sanitar pot beneficia de utilizarea unor pompe Grundfos Magna3. Cu vasta lor expertiza, cei de la Grundfos va pot ajuta in alegerea pompei potrivite aplicatiilor dvs.

Pompele MAGNA3 alcatuiesc o gama larga de pompe de circulatie mici, medii si mari, echipate cu echipamente de comunicatie. Motoarele lor cu control electronic al vitezei bazat pe magnet permanent (PM) si tehnologie compacta a motorului stator le ofera o fiabilitate sporita.
Orice pompe Grundfos Magna3 sunt un membru inovator al familiei Grundfos de pompe de circulatie de inalta calitate. Cu un MAGNA3, nu va mai faceti griji cu privire la setarile complicate ale pompei. Pur si simplu instalati pompa si lasati-o la setarea din fabrica, AUTOADAPT (doar MAGNA3).

Pompa de circulatie universala

MAGNA3 va analiza automat sistemul de incalzire, va gasi setarea optima si apoi va ajusta continuu functionarea la schimbarile cererii. Rezultatul este un confort optim si un consum minim de energie. In plus, gama de pompe Grundfos Magna3 sunt extrem de flexibile si de incredere si au niveluri scazute de zgomot, durata lunga de viata si fara cerinte de intretinere. Sunt echipate cu comunicatie IR si pot oferi control extern si monitorizare prin module de extensie.

Citeste si articolul Pompe Grundfos Magna3, pompe de circulatie inteligente

Pompe Grundfos Alpha 3 sunt o componenta simpla, integrala, care se pot utiliza in aproape orice tip de cladire si unitate industriala si sunt utilizate pentru sisteme de incalzire. Potrivit companiei, pompele consuma 10% din energia electrica globala, iar din aceasta, multe sunt deseuri inutile. Prin trecerea la pompe de inalta eficienta, 4% din consumul total de energie electrica din lume ar putea fi economisit, ceea ce este echivalent cu consumul de energie electrica rezidentiala a unui miliard de oameni.

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.