Transport utilaje Harman, Brasov si imprejurimi

Transport utilaje Harman, Brasov si imprejurimi sunt servicii pe care Tractari Auto Palas le ofera in zona anterior mentionata indiferent de ora, zi sau anotimp. Cu autospeciale bine echipate si bine intretinute transporta utilaje pentru constructii, utilaje pentru agricultura, tractoare si alte obiecte agabaritice care nu au dreptul sa circule pe drumuri publice.

Transport utilaje pana in 2 tone

Tractari Auto Palas raspunde afirmativ atat clientilor persoane fizice cat si personelor juridice ori de cate ori au nevoie de servicii de transport utilaje pana in 2 tone in Harman, Sinpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele,  Sf. Gheorghe si Brasov.

Programul de lucru este non stop, soferii cu experienta fiind disponibili atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Cum tractarile auto sunt obiectul principal de activitate al firmei, personalul este pregatit sa isi ofere serviciile profesioniste indiferent de ora.

Siguranta in transport utilaje Harman si Brasov

Cei de la Tractari Auto Palas iti inteleg ingrijorarea si te asigura ca utilajul este „pe maini bune”. Operatorii sunt expermentati si manevrarea utilajului se face astfel incat siguranta sa fie deplina, atat in ceea ce priveste oamenii cat si in ceea ce priveste utilajul.

Transportul respecta normele si prevederile CMR, utilajele fiind asigurate pe toata perioada transportului.

Transport utilaje Harman, preturi mici

O metoda de fidelizare a clientilor practicata de Tractari Auto Palas consta in practicarea unor preturi mici. Managementul firmei a preferat varianta in care serviciile de transport utilaje sa fie ieftine, lucru favorabil mai ales pentru clienti.

Tractati Auto Palas isi mentine astfel un portofoliu de clienti stabil, dezvoltand parteneriate pe termen lung si foarte lung.

Solutii personalizate pentru transport utilaje

Cei de la Tractari Auto Palas nu vad probleme, vad solutii. Daca utilajul nu depaseste 2 tone, indiferent de forma si destinatia lui, poate fi transportat in siguranta. Asadar, pentru transport utilaje Harman, Sinpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Lunca Calnicului, Tarlungeni, Sacele,  Sf. Gheorghe si Brasov exista Tractari Auto Palas.

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.