O baie Willeroy & Boch, un wellness personal

Willeroy & Boch este numele pe care poti sa il retii daca vrei sa ai propriul spatiu wellness, indiferent de marimea baii. Iti recomand un brand cu traditie in amenajarea bailor si in productia de obiecte sanitare.

Cand ingineria si designul creeaza un pod pentru a se intalni la mijloc, obtii tot ce este mai bun pentru baia ta, si anume, functionalitate, estetica, optimizarea spatiului si tehnologie. Despre asta este vorba in colectia Subway 2.0 de la magnificul Willeroy & Boch.

Infiferent de marimea spatiului din baie, exista solutii pentru a crea un spatiu functional si confortabil. In colectia de obiecte sanitare si mobilier pentru baie Subway 2.0 de la Willeroy & Boch gasesti tot ce ai nevoie pentru a crea un spatiu si un concept unic: sisteme de dus, cazi, lavoare, oglinzi, wc-uri, bideuri, obiecte de mobilier si accesorii de efect.

Cada, dus? Daca spatiul iti permite, ambele!

Ai posibilitati nenumarate de a realiza o baie complet functionala si cu un design deosebit. Subway 2.0 este o colectie inedita care cuprinde tot ce ai nevoie in baie si care, prin versatilitate si concepte indraznete, poate transforma orice spatiu intr-un spa.

obiecte sanitare subway 2.0

Asadar, alege o cada pentru dezmierdare, un sistem de dus reconfortant de la Willeroy & Boch si nu uita de functiile suplimentare care transforma un obiect banal intr-un obiect senzational. Atitudinea ta se ragaseste in fiecare element din baie, in fiecare obiect sanitar si este cea care da sare si piper designului de interior.

Vezi si articolul „Obiecte sanitare baie, tips and tricks „.

Ceramica de inalta calitate si mobilier de baie pentru un design curat

Willeroy & Boch s-a gandit la toate aspectele atunci cand a proiectat si dezvoltat colectia de obiecte sanitare si mobilier pentru baie Subway 2.0. Au luat in calcul toate dorintele si nu au limitat optiunile, din contra, au mai invenat cateva. 🙂

Si pentru ca in baie designul si igiena ocupa acelasi loc, la egalitate, au creat obiecte sanitare elegante si functii de autocuratare si economisire a apei. Inteligent, nu-i asa?

Daca iti doresti o baie wellness, un spa al tau in care individualitatea in design sa fie remarcata, alege obiecte sanitare, baterii si mobilier de baie Subway 2.0 de la Willeroy & Boch .

Autor: Nicoleta Pomer
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.