Soluții pentru magazine care cresc valoarea achizițiilor

Știați că majoritatea clienților care se simt confortabil într-un magazin, petrec mai mult timp la cumpărături și cresc valoarea achizițiilor? Ei bine, bazându-se pe acest principiu, compania SC Retail & Management Solutions SRL se distinge prin paleta de soluții pentru magazine, centrată pe experiența plăcută a cumpărătorului în fața rafturilor.

Orice manager de supermarket cu viziune, înțelege că mediul organizat generează fără excepție o explozie a vânzărilor, așa încât se va orienta către accesorii care pe de o parte fluidizează și ușurează munca personalului, în timp ce îi oferă clientului motive să revină.

Vezi si Sine de preturi si alte accesorii vitale pentru echiparea magazinelor.

Atunci când discutăm despre soluții pentru magazine, oferta devine atât de variată, astfel că, în mod inevitabil, criteriile de mercantizare sunt ușor de implementat.

Care sunt cele mai uzuale soluții pentru magazine?

Fie că ne gândim la: divizoare sau despărțitoare de raft din policarbonat, profile adezive de mercantizare, organizatoare ori sisteme de împins a produselor, toate influențează vânzarea și profitabilitatea magazinelor.

Totuși, dacă se dorește o expunere elegantă a materialelor informative, specialiștii recomandă meniurile plexiglas, ba chiar buzunarele de protecție suspendate cu inele metalice, sau atașate la raft cu bandă adezivă. În acest mod intențiile, anunțurile și promoțiile vor fi transparent transmise.

În plus, există accesorii care permit montajul la înălțime a ramelor de afișaj, a posterelor sau a printurilor relevante pentru magazin, dintre care amintim: șine perforate, elemente pentru suspendare sau agățare a ramelor, profile din aluminiu.

Așadar, consultați varietatea produselor din oferta Retail & Management Solutions și selectați soluții pentru magazine potrivite domeniului de activitate. Veți reuși, mai mult ca sigur, să atrageți atenția asupra detaliilor ce stârnesc atât curiozitatea cât și dorința de achiziție, dar, în egală măsură, veți direcționa fluxul de cumpărători în zona de interes.

Vezi și Coș de cumpărături din plastic – 5 avantaje.

Depozitarea îngrijită a mărfurilor și echipamentele necesare sunt elemente cheie ce vor ajunge, fără îndoială, la inima clienților. Astăzi, avem soluții și concepte pentru a transforma vizita la magazin într-o experiență specială atât pentru consumator, cât și pentru angajați.

Și clienții mulțumiți se întorc întotdeauna!

Autor: Expert-Online
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.